Szacuny
2
Napisanych postów
224
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
3333
Witam nie wiem czy dobrze trawiłem ale mam pytanie mam 19lat i okropnie rzadkie włosy najgorzej na środku u góry byłem u dermatologa dal mi loxson 5% stosowalem go 8 miesięcy teras biorę jakes witaminy za 50zł może delikatnie mi się wzmocniły ale dalej są rzadkie i mam dopiero 19 lat dermatolog kazał zrobić mi badania zrobiłem wszystko jest ok i moje pytanie jest takie
-może wsiąść testosteron i włosy są wzmocnio na głowie lub mogą powypadać może wiecie jak to sprawdzić ????? pomozcie bo naprawdę mię to dobija czy nic nie da rady z tym zrobić ???
Szacuny
2
Napisanych postów
224
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
3333
ale umie w rodzinie wszyscy majo czarne ładne włosy tylko ja taki odludek rence nogi sporo mam włosiane i długe włosy zarostu można powiedzieć jeszcze nie mam nie wiem co może być jestem też niski i brałem hormon wzrostu lekaż mi przepisał
Szacuny
2
Napisanych postów
224
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
3333
nie raczej po całej głowie mam żadke włosy ale najwiencej na samym czopku taki pasek idzie . i walanie od kilku osób słyszałem ze wzieli testosteron i włosy im się zgęstniały lub na odwrót a można jakoś sprawdzić w organizmie poziom testosteronu ???
Szacuny
68
Napisanych postów
4311
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
16683
mysle, ze powinienes sie z tym pogodzic, nikt nie jest idealny, nie jestes w tym osamotniony.
i faktycznie naucz sie pisac bez bledow, uzywaj np. mozilli, ktora podkresla bledy, bo twoich postow prawie nie da sie czytac