Witam! Potrzebuje treningu dla obrońcy. W piłke gram odkąd pamiętam i całkiem nieźle mi to wychodzi.(pewnie dlatego że zawsze z grupy byłem ten najmłodszy i się uczyłem od starszych :D ). W klubie trenowałem w wieku 9 lat ale poźniej przerwałem i zacząłem od początku zakończonego teraz sezonu. Zawsze cechowała mnie duża szybkość i niezły drybling (grałem na lewej pomocy) Jednak teraz postanowiłem zmienić pozycje na obrońce i całkiem nieźle mi to wychodzi. Jednak w klubie brakuje treningów na motoryke i boje się że strace swoją szybkość. Gramy w okręgówie (wygraliśmy, ale rocznik młodszy wchodzi) Moimi minusami są jednak próby wybicia piłki głową, często nie są zbyt dalekie i przegląd pola. I jeszcze raz przypominam że boje się o swoją szybkość.
Mam 14 lat (za 3 misiące ;D ) i 178cm wzrostu. I proszę o jakiś trening. Mam prawie całe wakacje do treningu, w sierpniu wyjeżdżamy na obóz 10 dniowy, i poźniej będą treningi 2x lub 3x w tygodniu
Mam 14 lat (za 3 misiące ;D ) i 178cm wzrostu. I proszę o jakiś trening. Mam prawie całe wakacje do treningu, w sierpniu wyjeżdżamy na obóz 10 dniowy, i poźniej będą treningi 2x lub 3x w tygodniu
Liverpool FC - You`ll Never Walk Alone
Krzysztof Piekarz