...
Napisał(a)
wysylal moze ktos kiedys przez ta firme? czy sa godni zaufania?z gory dz. za pomoc . Chodzi o paczke z Londynu do wlkp. Moze znacie jakies zaufane firmy?na poczcie zawolali 50f za 6,7kg :O:O

Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
maja jakis website?
E&M Partners Ltd(Vitamin - ShopAcocks Green & Handsworth), CHINESE TATTOO Studio Handsworth
...
Napisał(a)
http://eagletransport.net.pl/
z tego co wiem jedna z najlepiej prosperujacych firm i to na duza skale
slyszalem negatywne opinie,ale jednak 90% to pozytywy no tak to bywa, wspolpracowale mw Pl z kilkoma firmami spedycyjnymi i kazdy dawal d u p y czasami ,
z tego co wiem jedna z najlepiej prosperujacych firm i to na duza skale
slyszalem negatywne opinie,ale jednak 90% to pozytywy no tak to bywa, wspolpracowale mw Pl z kilkoma firmami spedycyjnymi i kazdy dawal d u p y czasami ,
...
Napisał(a)
idz do jakiegos sklepu polskiego
u mnie w miescie taki sklep prowadzi takie uslugi, dosc tanio i 100% dochodza
u mnie w miescie taki sklep prowadzi takie uslugi, dosc tanio i 100% dochodza
DreamChaser
...
Napisał(a)
Ja niedawno wysylalem 17kg za 40 funa moglem napchac do 30kg w tej cenie 100% dochodza trwa to 3 dni puzniej napisze num.....
...
Napisał(a)
ok problem rozwiazany.Znajomy leci do PL i zdeklarowal sie zabrac oraz przeslac dalej. Dz za pomoc.
...
Napisał(a)
green Express storna to chyab www.green-express.co.uk, ja uzywam ich od trzech miesiecy i wysylam paczki, palety itd i to funkcjonuje bez zarzutow
musisz robic wszystko z pasja aby mialo sens
...
Napisał(a)
no palet to chlopaki pewnie nie wysylaja
E&M Partners Ltd(Vitamin - ShopAcocks Green & Handsworth), CHINESE TATTOO Studio Handsworth
Polecane artykuły