Szacuny
3
Napisanych postów
93
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
11873
4 TSE + 4TL i karnityne +witaminki ale za 4-5 dni kończy mi sie TL i przezucam sie na 6-9 tse (moge to jeść jak by to była witaminka c) zobacze jesli za 5 tyg nie bede mial jakis efektów porzadanych to kupuje tight scorch albo thermala pro i wale wszystko:) Ps mam pytanko czy myślicie ze jak bym dorzucił do tego tussipect w tabsach np 2 razy dziennie po 2 tabsy to było by lepiej? albo na poczatek 1 tabs (tam jest mało effki ) ??
Zmieniony przez - domo1987 w dniu 2006-05-19 00:26:53
Powoli , ale do przodu- tak czy siak kiedyś i tak będę wielki...
Szacuny
8
Napisanych postów
1394
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
7910
Tak sobie pomyslałem że upewnisz się czy to jest autentyczne,bo teraz Olimp ma ta promocje na kody kreskowe i hologramy,więc jak będziesz to miał to i masz oryginał;p.Ja też biore thermo,ale w dni nietreningowe 2 a w treningowe 4;p
Szacuny
3
Napisanych postów
93
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
11873
to jest na bank oryginal:) ja biore duzo bo wielki chłop ze mnie i małe dawki mi nie pomagaja :) wiec czy ćwicze czynie musi byc równowartosc 6 tabsów (moze mało zdrowo ale przynajmniej czuje je :)
Powoli , ale do przodu- tak czy siak kiedyś i tak będę wielki...
Szacuny
8
Napisanych postów
1394
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
7910
A to wszystko jasne jak z ciebie bysior;p.Ja tam waże 75 kg więc te dawkowanie mi styknie:).Zobaczymy czy ten suplement jest czegoś warty,zbiera pochlebne opinie;p