Pozdrawiam
...
Cześć, mam pytanie odnośnie thermal pro. Czy możliwe jest poparzenie skóry od tego? Wiem to brzmi dość głupio, ale kupiłam go nie ze względu na pomoc w zgubieniu wagi bo wage mam dość niską ale ze względu że daje super wytrzymałośc na treningu i jako pomoc żeby nie jeść słodyczy. Po około 7-8 dni przy stosowaniu jednej tabletki dziennie wysypało mi pełno chrost na ręce, powoli zaczęły wychodzić na drugiej. Nie podejrzewałam że to może być od tego więc poszłam do dermatologa , dostałam leki na alergie i podobno powinno schodzić. Ale nie schodzi a wrecz przeciwnie, dalej sie rozprzestrzenia i wygląda jakby skóra była poparzona. Myślę czy to może być skutek thermala czy rzeczywiście to może jednak jakieś uczulenie?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
dziękuję w razie czego będę pisać :) ale póki co wrócę do mojego high kicka , sprawdzone skuteczne i bez żadnych skutków ubocznych :)
...
Napisał(a)
jak to jest ten thermal od firmy na R to się nie dziw, jak te suple robią w domowych warunkach
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Nie kłam że domowych bo ja np nie mam betoniarki w chacie. Wyrzuc ten syf bo może być gorzej i serdecznie podziekuj temu kto ci to polecił.
...
Napisał(a)
drugi dzień nie biorę i nie pojawiają się nowe chrosty, wiec na 99% wywołał to thermal pro. każdemu kto sie zastanawia nad kupnem to odradzam. Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Tak to jest z środkami (bo suplami ciężko to nazwać) w których po pierwsze nie wiadomo co dokładnie siedzi, a po drugi wytwarzane są bez poszanowania zasad higieny i czystości przy produkcji
Zmieniony przez - K_PS w dniu 2014-10-23 14:01:56
Zmieniony przez - K_PS w dniu 2014-10-23 14:01:56
ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html
"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."
...
Napisał(a)
ciesz sie ze tylko wysypka
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
no ja myślałam że to jest zwykła odżywka, chociaż zdziwiło mnie ze jednak w sklepach z odżywkami tego nie można dostać. no ale koleżanka poleciła, sprawdziłam też w internecie opinie i głównie dobre były to wzięłam. jeszcze wczoraj piekło mnie strasznie, ale dziś już nie piecze no i na szczęście już nie wysypuje nowych
...
Napisał(a)
sprzedaj ktoś na pewno kupi
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
poczytałam teraz trochę o tej firmie, że ten co to prowadzi to podobno oszust itd.... ale łatwo się idzie wkręcić , bo jak sie wpisze nazwę tego środka to w pierwszej kolejności wyskakują same pozytywne opinie, ze najlepszy spalacz na świecie, super pobudzenie,można stosować do wszystkiego nawet do nauki itd. ... troche przeraża, ze to tak rozpromowane te srodki....
...
Napisał(a)
Na drugi raz przed zakupem zapraszamy tutaj z pytaniem i dobierzemy środek bezpieczny i skuteczny 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!