Największą walkę człowiek stacza z samym sobą …
Dr_T
...
Napisał(a)
mam pytanie: Zamierzam rozpoczac cykl winstroldeca i chyba niestety propionian. Biore tetralysal juz od 2 miesiecy (pierwszy miesiac 2 tabletkidzin, a potem 1) no wiec zastanawiam sie co sie moze stac. Wiem, ze watroba moze od tego niezle dostac, ale czy cos pozatym... ? Czy Antybiotyk ten moze tez oslabic skutki uboczne (chodzi mi tu o tradzik oczywiscie) zwiazane
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ja jak brałóem tetralysal lub tetracykline to nie bralem ssa,specjanie czekalem zeby zakonczyc leczenie mordy:D
i jestem zadowolony bo poczekalem az skonczylem tetra i obecnie nie ma nic na twarzy i ssa biore i jest spoko
i jestem zadowolony bo poczekalem az skonczylem tetra i obecnie nie ma nic na twarzy i ssa biore i jest spoko
"lepiej z mądrym zgubić niż z głupim znależć"
...
Napisał(a)
macpryw, a co brales?? miales mocny tradziki, czy taki sobie, bo ja ta tetracykline biore tak troche na wyrost :) i biore o polowe mniejsza dawke niz zalecana. Skora juz jest ok, tylko, ze sie boje, ze po tesciu mi to wszystko wroci, a nie mam czasu zeby czekac bo po wakacjach nie bede mogl sobie pozwolic na sesje. Wiec ogolnie napisz czy brales tescia i czy tradzik po tym wrocil. Jesli kots inny ma jeszcze jakas wiedze na ten temat to smialo 

Największą walkę człowiek stacza z samym sobą …
Dr_T
...
Napisał(a)
wczesniej przed tym mialem pare cykli z tesciem.Przestałem na jakąs chwile i własnie wtedy mnie wysypało bardzo mocno(przypuszczam ze tez przez to ze przestalem chodzic na solar nagle).A tradzik miałem strasznie mocny.Na szczescie juz jest super,generlenioe radze poczekac az syfy mina i potem zaczac walic ssa.Cwiczysz zeby dobrze wygladac to i twarz tez musi byc w miare wyględna:)
"lepiej z mądrym zgubić niż z głupim znależć"
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!