You can lock the locks, but you can't stop the clocks
...
Napisał(a)
witam Panow mam pytanie odnosnie takiego polaczenia test. enanthate + trenbolone enanthate, stosowal ktos cos takiego?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Trenbolone Enanthate i Testosterone Enanthate z Biosira
- CYKL Trenbolone Enanthate+Testosteron Enanthate+ANAVAR
- trenbolone enanthate + testosterone enanthate - potrzebuje pomocy w dawkowaniu i odbloku
- Trenbolone enanthate
- Cykl na trenbolone enanthate i teściu
- róznica PRAKTYCZNA: test mix / test enanthate
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
u nas raczej rzadko spotykane ale za oceanem bardzo popularne połączenie
1
...
Napisał(a)
ja aktualnie mieszkam w Uk mam pare paczek prolki i do tego Tren E 250 Elite Fitness jakich efektow mozna sie spodziewadc po tym moze ktos wie?
...
Napisał(a)
moze ci zawsze 3 noga urosnąć 

egzystencja bez przekłamań,bez medialnego bełkotu.czystki etniczne celem przednim.
...
Napisał(a)
ciekawe stwierdzenia bullstaff ale prosil bym konkretne odpowiedzi i bez spamu
...
Napisał(a)
piaszczyna typowo masowe połączenie ale na pewno będzie lepsza jakość mięcha i wielkość przyrostów niż przy połączeniu np.enana i deki
...
Napisał(a)
Czesciowo j/w ale reszte uzalezni dieta i trening.
Imo glupawe pytanie 'czego mozesz sie spodziewac',bo ludzie roznie reaguja na rozne srodki.Ja osoboscie znam typa co sie rzezbil na omo z determinacja bez clenu etc,znowu tez inni propa wala a leje ich jak na antku pomimo diety i musza zrec ari.
Imo glupawe pytanie 'czego mozesz sie spodziewac',bo ludzie roznie reaguja na rozne srodki.Ja osoboscie znam typa co sie rzezbil na omo z determinacja bez clenu etc,znowu tez inni propa wala a leje ich jak na antku pomimo diety i musza zrec ari.
egzystencja bez przekłamań,bez medialnego bełkotu.czystki etniczne celem przednim.
...
Napisał(a)
tego to mozna sie spodziewac, a czy jest ktos na forum kto testowal takie polacznie??
...
Napisał(a)
widoczne coś mi się pokręciło ale pamiętam ktoś wspominał,że od kiedy zasmakował tren enan to do acetatu nie wróci
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!