Cześć planuje zrobic większe zakupy supli,ale nie wiem już co wybrać,bo chodzi mi o coś naprawde dobrego,a teraz tyle tego na rynku.Wzrost 170 waga 80 kg cel dobic do 90.Cena do 1000 pln
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
No wiesz budżet mam do 1000 dlatego chce kupić cos naprawde dobrego i żeby starczyło na troche.No wegle by sie przydały zeby przytyć.Vitargo juz miałem i powiem,że jest dobre,ale szczerze mówiąc na krótko starcza.
...
Napisał(a)
diete już mam ale zona dała pozwolenie wiec korzystam z tego że moge sobie coś dokupić
...
Napisał(a)
hmmm chciałbym zakupić jakies weglowodany,białka,witaminy,kreatyne,cos na koncentracje,amino jakieś i może cos jeszcze ktoś doradzi.Powiem tylko że jak narazie to stosowałem tylko produkty z treca,ale chciałbym sprawdzić coś nowego
...
Napisał(a)
powiem szczeze ze nie mam az takiej wiedzy na temat ukladania suplementacji, zawsze ukladalem cos sam, wklejalem na forum i czekalem az wypowie sie ktos kto ma WIEKSZE pojecie jak ja.. przyznam szczeze

...
Napisał(a)
ok dodam troche o treningu ,diecie i suplementacji obecnie
trenig pn-klata,triceps,kaptur
środa-biceps,motyl
piatek-nogi,łydki,ramiona
dieta rano ryż jajka,południe mięso owoce,wieczorem ryby warzywa
suplementacja:
jak narazie to tylko whey pump 2 x dziennie,dodam tylko,że wcześniej były już suplementy,ale jak narzie oczyszczam organizm
trenig pn-klata,triceps,kaptur
środa-biceps,motyl
piatek-nogi,łydki,ramiona
dieta rano ryż jajka,południe mięso owoce,wieczorem ryby warzywa
suplementacja:
jak narazie to tylko whey pump 2 x dziennie,dodam tylko,że wcześniej były już suplementy,ale jak narzie oczyszczam organizm
...
Napisał(a)
jesz 3 x dziennie? heh kase przeznacz na jedzenie i"dokup" jeszcze trzy normalne posiłki
Doradca w dziale Alternatywna Droga
Instruktor Sportów Siłowych
Dietetyk
...
Napisał(a)
nie jem 3 x dziennie tylko napisałem ogólnie co w danej porze jem,bo posiłków jest tak 5 do 6 na dzień.Chodzi mi o suple a nie o diete.Więc proszę o pomoc w doborze suplementacji a nie diety. Czyli jakie węglowodany,kreatyna,białko,witaminy i aminokwasy mogę kupić.Myślę na mase zakupić jakiegoś gainera,kreatyne massacre(ale nie wiem czy jest dobra bo różne są opinie), co do białka optimum,amino to może jet turbo,witaminy to nie wiem jeszcze.
...
Napisał(a)
witaminy, o3, białko w celu uzupełnienia braków, wegle po treningu- podstawa a i zaoczszedzisz
Doradca w dziale Alternatywna Droga
Instruktor Sportów Siłowych
Dietetyk
...
Napisał(a)
izolat scitec 2000g taki zielony
jeszcze pare tanszych bialek
bcaa sfd 500g x2
kreatyna moze tez sfd 500g
beta alanina activlab
saw z treca, moze
gainery nie warto, lepiej 2 lyzki miodu zjesc
moze vitargo jak bardzo chcesz wegle
witaminy mineraly
jak cos jeszcze przyjdziemi do glowy napisze bo 1000zl to nie jest jeszcze warte
Zmieniony przez - maciekk199 w dniu 2012-03-18 21:13:15
jeszcze pare tanszych bialek
bcaa sfd 500g x2
kreatyna moze tez sfd 500g
beta alanina activlab
saw z treca, moze
gainery nie warto, lepiej 2 lyzki miodu zjesc
moze vitargo jak bardzo chcesz wegle
witaminy mineraly
jak cos jeszcze przyjdziemi do glowy napisze bo 1000zl to nie jest jeszcze warte

Zmieniony przez - maciekk199 w dniu 2012-03-18 21:13:15
just PUMP!!!
dziennik http://www.sfd.pl/maciekk199/_Gettin_Bigger-t873395.html
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!