Jaki jest najlepszy stack przedtreningowy? jaki polecacie?
...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Polecam Ci kolego Bullnox-a, White flood, Sock Therapy. Nie polecam natomiast Nitrobolonu, Massacry ponieważ się strasznie na tych stackach zawiodłem. Dawaj soga:)
...
Napisał(a)
a z tych wyżej który miałeś najlepszy? chodzi oczywiście o pompe i kopa
...
Napisał(a)
bober ty odpowiadasz tylko dla soga?
najpierw daj ankiete dzialu i powiedz co brales,pozniej napisze ci jakies porzadne stacki
najpierw daj ankiete dzialu i powiedz co brales,pozniej napisze ci jakies porzadne stacki
...
Napisał(a)
2) wiek 20
3) waga/wzrost 72/177
4) staż treningowy 3 lata
5) cel cyklu masa
6) stosowane już wcześniej suplementy bcaa, białko, gainer, nitrobolon
7) stosowane wcześniej spalacze nie
8) suplement stosowane przez ostatnie 60 dni wolnych od nic
9) ilość dni wolnych od kreatyny nitrobolon 2 jakieś pół roku temu
10) informacje na temat diety (rozklad b/ww/tł na kg masy ciala, zapotrzebowanie kcal i bilans w diecie) w modyfikacji
11)przewidziane finanse na cykl
12) uwagi i sugestie
Obecnie zaczynam wracac do ćwiczeń, mam bcaa xtra i nic więcej. Chce pocwiczyc jakieś 2-3 miechy i coś sobie kupic: mam w planach dobrego stacka, bcaa i jakieśmonno do tego
3) waga/wzrost 72/177
4) staż treningowy 3 lata
5) cel cyklu masa
6) stosowane już wcześniej suplementy bcaa, białko, gainer, nitrobolon
7) stosowane wcześniej spalacze nie
8) suplement stosowane przez ostatnie 60 dni wolnych od nic
9) ilość dni wolnych od kreatyny nitrobolon 2 jakieś pół roku temu
10) informacje na temat diety (rozklad b/ww/tł na kg masy ciala, zapotrzebowanie kcal i bilans w diecie) w modyfikacji
11)przewidziane finanse na cykl
12) uwagi i sugestie
Obecnie zaczynam wracac do ćwiczeń, mam bcaa xtra i nic więcej. Chce pocwiczyc jakieś 2-3 miechy i coś sobie kupic: mam w planach dobrego stacka, bcaa i jakieśmonno do tego
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
hollister4- jeśli chodzi o kopa i pompe to white flood jest naprawdę extra i jest dość ekonomiczny
cnotliwy- A jeśli odpowiadam tylko dla soga to co?
cnotliwy- A jeśli odpowiadam tylko dla soga to co?
...
Napisał(a)
to jestes materialista,mozesz ode mnie dostac jaki ci na nich zalezy
...
Napisał(a)
niepolecam xpanda, rewolucje zoldkowe po nich wielu ludzi mialo, w tym ja, osobiscie polecam hot blooda z sciteca, swietny produkt, nie spotkalem sie z negtywna opinia ;]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!