...
Napisał(a)
No cóż, każdy ma swoje smaki. Fakt, że po 2,5 kg to każdy smak się może znudzić, ale przecież nie o to tu chodzi. Dodatkowy moim zdaniem atutem WPI SNI jest znikoma ilość "wiatrów" tudzież ich wartości zapachowe
...
Napisał(a)
biniu ale to w samku bylo jak zgnite orzechy a ja kiedys jadlem zgnitego orzecha i wiem jaki ten smak jest, panowie z olimpu prosze o zmienienie tego smaku na inny
Budujesz mięśnie - http://www.sfd.pl/Robimy_mase_-_fakty_nie_mity_by_qaz-t173140.html
Redukujesz tkankę tłuszczową - http://www.sfd.pl/10_wskazówek_żywieniowych-t315293.html
Chcesz być zdrowy ? - http://www.sfd.pl/Równowaga_kwasowo-zasadowa-t344643.html
http://www.sfd.pl/Zdrowie_bez_tluszczu_nie_mozliwe!!!-t164189.html#post0
...
Napisał(a)
Dodatkowy moim zdaniem atutem WPI SNI jest znikoma ilość "wiatrów" tudzież ich wartości zapachowe
a tu sie zgodze :D
nic sie nie dzieje - super !!
a tu sie zgodze :D
nic sie nie dzieje - super !!
...
Napisał(a)
ktoś próbował białko Extensora mieszać z jakimś sokiem ?
jeśli tak to jaki smak i jaki efekt ?
jeśli tak to jaki smak i jaki efekt ?
...
Napisał(a)
jak ma wydawać pieniadze niech kupi coś porządniejszego, izolat jest o wiele lepiej przyswajalny, a jak chce oszczędzać to niech kupi jakiekolwiek tanie białko serwatkowe
booe
...
Napisał(a)
to , że akurat jest lepiej przyswajalny nie stanowi roznicy miedzy wpc a wpi
Zmieniony przez - -Szoho- w dniu 2004-09-29 22:37:17
Zmieniony przez - -Szoho- w dniu 2004-09-29 22:37:17
Polecane artykuły