witam, wczoraj zakupilem koncentrat bialka serwatkowego instant wpc 80c firmy extensor. geez tego shitu nie da sie spozywac tam czuc tylko ten charakterystyczny dla bialka smak i zapach da sie z tym cos zrobic?bo jak pije to mnie na zygi bierze;/dzis zmeczylem 1/3 porcji reszta poszla do zlewu;/macie podobne problemy?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Ja pije wpc naturalne ostatnio ciagle...minimalna wiekszosc bialka na porcje? sam nie wiem czemu tak robie
Ale extensor na wodzie jak i vitlamax i olimp pije i smak nie jest dobry ale przeciez to da sie wypic....na mleku jest nawet good w porownaniu ze smakiem tym na wodzie

Ale extensor na wodzie jak i vitlamax i olimp pije i smak nie jest dobry ale przeciez to da sie wypic....na mleku jest nawet good w porownaniu ze smakiem tym na wodzie

<<<Champions
are Made
Not Born>>>
...
Napisał(a)
zatykasz nos i pijesz szybko, ewentualnie mozesz dodac do smaku troche kawy/capucino/kakao, napewno smak zmieni.
...
Napisał(a)
Takie są zalety białka
a jeszcze pomyśl o zapachu jaki ty bedziesz wydzielał po spożyciu tego białka, wiatry beda nieprzyjemne
A tak na poważnie to dodaj kakao do białka, mozesz wprost do całej puszki i po sprawie.

A tak na poważnie to dodaj kakao do białka, mozesz wprost do całej puszki i po sprawie.
...
Napisał(a)
no ale ciezko wypic ponad 300 ml w ten sposob ;]
pozdro, mam nadzieje ze dam rade :D
pozdro, mam nadzieje ze dam rade :D
...
Napisał(a)
podziwiam was jak czytam takie posty!!!
wydal wlasna kase na cos po czym zyga ! pierdzi ! sra !
tyle pysznych bialek jest na rynku a ty sie muszisz tak meczyc!!!
wydal wlasna kase na cos po czym zyga ! pierdzi ! sra !
tyle pysznych bialek jest na rynku a ty sie muszisz tak meczyc!!!
...
Napisał(a)
ehehe ;)... tez macie problemy ;). mi tam extensor wpc80 przechodzi bez najmniejszego problemu. zero negatywnych odczuc, zero sensacji zoladkowych itd. jesli faktycznie nie da sie normalnie tego wypic, warto dolozyc pare zlotych i kupic sprawdzone smakowe dla wlasnego spokoju.
Wigga - moze jestes delikatny jak francuski piesek
Zmieniony przez - sobih w dniu 2004-09-28 23:22:25
Wigga - moze jestes delikatny jak francuski piesek

Zmieniony przez - sobih w dniu 2004-09-28 23:22:25
...
Napisał(a)
sobih , mieszasz z mlekiem czy wodą ?
...
Napisał(a)
Dodać kakao lub innego smaku, np. kawy inki czy cappucino czy syropu jakiegoś.Pomyśl.
Zdr.
Zdr.
"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"
...
Napisał(a)
wirnik - jade na redukcji, wiec woda tylko i wylacznie.
w najblizszym czasie doloze do tego ovopol, pewnie bede bral pol na pol, to sie okaze jeszcze, czy z tym nie bedzie problemow ;).
w najblizszym czasie doloze do tego ovopol, pewnie bede bral pol na pol, to sie okaze jeszcze, czy z tym nie bedzie problemow ;).
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!