Mam pytanie wiem ze bylo wiele tego typu tematow mysle ze moj jest troche inny. Wiec Mam Storm 756g shocka 1kg bialko met-rx 2,2 kg i vitargo kolo 3kg.Problem w tym ze nie wiem jak dawkowac storma poniewaz w DT biore rano storma przed treningiem shocka i kazdy by powiedzial zeby wziasc po treningu ale ja po pije vitargo pozniej bialko a po godzinie od treningu mam posilek ryz plus indyk i warzywka. Jak sadzicie gdzie moge wsadzic ta 2 miarke. Wiem ze nie powinienem brac bialka plus kreatyny razem to raz a po drugie wydaje mi sie ze to za duzo dla zoladka 3 odzywki po treningu i zaraz jeszcze posilek. Dzieki za pomoc
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
możesz śmiało brać kretke do odżywek
"Amatorzy ćwiczą aż im wyjdzie, eksperci - aż nie może im nie wyjść."
Faith Duck
...
Napisał(a)
to jest banał że nie mozna brać kretki do posiłków itd...
>Trening czyni mistrza<
Zabija nas to co najbardziej kochamy..
SFD Team
...
Napisał(a)
Chodzi mi o to czy moge brac krete z bialkiem krete bralbym po silowni zaraz po tym vitargo a 10 minut pozniej bralbym bialko.
...
Napisał(a)
wszystko razem możes a nie robisz jakies niepotrzebne 10 min przerwy 

...
Napisał(a)
storm to stack potreningowy nie widze lepszej opcji wziecia go jak po treningu , mieszajac go w jednym shakerze razem w bialkiem
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!