Szacuny
0
Napisanych postów
497
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
5713
mam takie pytanie. otoz do tej pory mialem taka prace, ze spalem przewaznie po 6.5 do 7 godzin dzinnie. czulem lekkie zmeczenie i tyle. natomiast teraz mam urlop i spie srednio po 9 godzin dziennie (czasenm nawet po 12 i nie wiem czemu ale czuje sie jakos dziwnie. jakby mi miesnie sflaczaly, prawie w ogole ich nie czuje i czuje w nich jakies dziwne zmeczenie. czemu tak jest?
Szacuny
57
Napisanych postów
10990
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
88360
ehe..rowneiz mam podobnie...
ja sie najleiej czuje jak spie 8h...jak spie 7h to chodze zaspany, ale za to czuje sie jak po trenigu wszystkiego...maxymalna pompka..tak jakos dziwnie...jakbym caly czas sie pompowal
misOO
Zmieniony przez - misOO w dniu 2003-06-03 17:21:07
Szacuny
57
Napisanych postów
10990
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
88360
Kiedys w Muscle Robert Kennedy pisal o wynikach badan ktore dowiodly ze spanie powyzej 9h na dzien prowadzi do zmeczenia w ciagu dnia...
zreszta przeprowadzil poniej kilka "doswiadczen" na swoich zawodnikach i tezy sie potwierdzily...
pamietam ze po przeczytaniu tego artu kiedys tak sie wkrecilem ze do dzisiaj trzymam sie 8h snu...i jak narazie jest wspaniale..nie chodze zaspany i lepiej sie cwiczy (wieksza motywacja)
Szacuny
57
Napisanych postów
6563
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
45379
I mieli racje - jak ja śpie wiesej niż 8-9 h to też cały dzien jestem zaspany - jak dziś
------------------------------
*Nie ma granic możliwości, są tylko bariery do przełamania*
"Anyone can give up; it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone would
understand if you fell apart, that's TRUE STRENGTH"