zakladam ten temat poniewaz dzis sie dowiedzialem ze roaccutane zostaje wycofany z rynku i jush nie bedzie go w sprzedazy mialem kupic ten lek w niemczech bo jest duzy tanszy ale jush wlasnie powiedzieli ze jest wycofany i wchodzi za niego jakis inny , a wlasnie za 2 tygodnie mialem zaczac kuracje roa.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
gdzie tak słyszałes...? ja juz 5 miesiac biore i nie widze jakiegos oddziaływania na tkanke mieśniowa:d
...
nie będzie roaccutane ale od dawna są inne leki zawierające izotretynoinę
IMHO lepsze i bezpieczniejsze
IMHO lepsze i bezpieczniejsze
...
proszsz:
Aknenormin 10 mg, Aknenormin 20 mg, kapsułki elastyczne, 10 mg 20 mg
Curacne 5 mg, Curacne 10 mg, Curacne 20 mg, kapsułki elastyczne 5 mg, 10 mg, 20 mg
Izotek, kapsułki elastyczne 10 mg, 20 mg
Tretinex, kapsułki elastyczne 10 mg, 20 mg
Acnetretu i Sotretu już chyba nie ma
mają (rzekomo) ten sam skład więc można je stosować zamiennie w kuracji
Ja po początkowym wysypie na izoteku zmieniłem na curacne, od którego wszystko gładko zniknęło i już nic się nie pojawiło (zostały mi 2tyg kuracji). Może to różnica w składzie, może placebo. Ale fakt faktem, że zmiana była błyskawiczna
od długiego czasu mam skórę gładką jak pupcia niemowlaka (jak się ogolę
)
Aknenormin 10 mg, Aknenormin 20 mg, kapsułki elastyczne, 10 mg 20 mg
Curacne 5 mg, Curacne 10 mg, Curacne 20 mg, kapsułki elastyczne 5 mg, 10 mg, 20 mg
Izotek, kapsułki elastyczne 10 mg, 20 mg
Tretinex, kapsułki elastyczne 10 mg, 20 mg
Acnetretu i Sotretu już chyba nie ma
mają (rzekomo) ten sam skład więc można je stosować zamiennie w kuracji
Ja po początkowym wysypie na izoteku zmieniłem na curacne, od którego wszystko gładko zniknęło i już nic się nie pojawiło (zostały mi 2tyg kuracji). Może to różnica w składzie, może placebo. Ale fakt faktem, że zmiana była błyskawiczna
od długiego czasu mam skórę gładką jak pupcia niemowlaka (jak się ogolę
)...
podobno lepsze bo nowsze, tańsze i mniejsze prawdopodobieństwo skutków ubocznych
tak twierdzi moja dermatolog
poza tym:
http://www.gif.gov.pl/rep/gif/pdf-y/ZW/ZW_2006-09-27-003.pdf

tak twierdzi moja dermatolog
poza tym:
http://www.gif.gov.pl/rep/gif/pdf-y/ZW/ZW_2006-09-27-003.pdf

...
bralem ROA i to wlasnie on mnie uwolnil z tego klopotu
co dziwne art dotyczy werstji 10mg
co dziwne art dotyczy werstji 10mg
NOX
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz