Jakieś 3 lata temu pielęgniarka podczas badania ciśnienia powiedziała mi że moje serce chyba nie równo bije. Kazała iść do lekarza. Byłem u rodzinnego zrobił ekg i powiedział, że wszystko ok. Teraz gdy chciałem iść na AWF musiałem zrobić kilka badań w tym ekg u lekarza medycyny pracy. Lekarz ten powiedział mi że moje serce zwalnia i przyspiesza, nie równo bije i sam to zauważałem na wykresie. Jednak udało się uchwycić taki odcinek wykresu gdzie wszystko było ok. Lekarz kazał iść do kardiologa jednak jeszcze nie byłem. Nie wiem czy powinienem, czy muszę. Od jakiś 4 lat ćwiczę na siłowni, uprawiam sport jaki się tylko da tenis, siatkówka, piłka nożna, nigdy nie miałem problemów. Nie zdarzyło mi się zasłabnąć ani źle poczuć podczas wysiłku a robie na prawde dużo. Jendak czasami sam czuje, że moje serce bije normalnym tempem (dośc szybko) i raz uderzy wolniej potem znowu normalnie i za jakiś czas wolniej. Nie wiem czy to coś poważnego czy powinienem iśc do specjalisty? Mam 19 lat ciśnienie mam raczej w normie ok 130-135/70 Nie brałem nigdy żadnego dopingu , jedynie kreatyna chyba 3 razy.
Zmieniony przez - Pompek16 w dniu 2007-09-14 10:58:40
Zmieniony przez - Pompek16 w dniu 2007-09-14 10:58:40