Chlopaki mam prozbe, cwicze jakis czas-nie na silowni tylko w domu, bralem odzywki bialkowe, kreatyne i nic! nie moge zdobyc masy!! juz szczerze mam dosc tego i mam pytanie czy macie jakis pomysl na to?! moje gg 25397290 piszcie jak mnie nie bedzie napewno odpisze! pozdrawiam
...
Napisał(a)
witam wszystkich!!
Chlopaki mam prozbe, cwicze jakis czas-nie na silowni tylko w domu, bralem odzywki bialkowe, kreatyne i nic! nie moge zdobyc masy!! juz szczerze mam dosc tego i mam pytanie czy macie jakis pomysl na to?! moje gg 25397290 piszcie jak mnie nie bedzie napewno odpisze! pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
hehe dieta rowniez byla, mowiac szczerze calkiem dobra, ale stosowalem ja dalej i nic wiecej nie moge przytyc, nawet od lekarza mialem srodek megace, ale coz z tym-4kg z dieta! dlatego pisze:(
...
Napisał(a)
1)rano wstajesz - gainer 50g
2)godzine pozniej - 4 jajka + 100g owsianych
dalej jedziesz co 3 godziny
3)mieso ok.150g + 100g ryzu
4)tunczyk(puszka)+ kasza 100g
5)mieso ok. 100g + ryz, ziemniaki, kasza(co wolisz) ok. 100g
6)twarog kostka ok.200-250g
nie ma hvja we wsi zeby malego schaba nie ruszylo, ogranicz aeroby do 2 sesji na tydzien(max 30minut) wolne powtorzenia na silce po 8-10 ruchow max.
2)godzine pozniej - 4 jajka + 100g owsianych
dalej jedziesz co 3 godziny
3)mieso ok.150g + 100g ryzu
4)tunczyk(puszka)+ kasza 100g
5)mieso ok. 100g + ryz, ziemniaki, kasza(co wolisz) ok. 100g
6)twarog kostka ok.200-250g
nie ma hvja we wsi zeby malego schaba nie ruszylo, ogranicz aeroby do 2 sesji na tydzien(max 30minut) wolne powtorzenia na silce po 8-10 ruchow max.
...
Napisał(a)
a czy te jajka na surowo ? mozna np: na twardo? jak mialem diete to jadlem raz na mieko raz na twardo, pozniewaz ciezko i nie zdrowo jesc na surowo!?
...
Napisał(a)
jajka sobie robisz omlet, a tam niezdrowo jesz duzo i czesto i mowie nie ma ***a zebys nie rosnal kup jakis dibencozid na lepsze laknienie, moze jakies enzymy na lepsze trawienie i rosniesz up up up jak cos nie pasuje mozesz dopasowac do siebie i juz sam zmieniac
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!