Szacuny
0
Napisanych postów
12
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
127
Czy jest możliwość utraty tkanki tłuszczowej bez utraty tkanki mięśniowej używając spalacza? Mam do czynienia z wysiłkiem fizycznym od 8 lat (gospodarstwo), od 3 miesięcy siłownia 3 w tygodniu, bez odżywek. Przez okres tych ćwiczeń zjechałem z wagi 2kg. Mam sporą ilość tkanki tłuszczowej. Lecz moje mięśnie maja spora objętość.
Np. biceps 38cm ale jest nabity. Czy łączenie stack kreatynowy i spalacz jest dobre polaczenie by nie tracić zbyt dużo sil i czystej masy?
Dieta nie jest do konca dobra lecz usiłuje jest jak najmniej kalorii i w okresie ok. treningowych weglowodany. Sporzywac jak niejwieksze ilosci bialka. Prosze o opinie i swoje propozycje.
sorki za bledy ale sie spiesze
Szacuny
0
Napisanych postów
12
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
127
Problem rozwiazany :D
https://sklep.sfd.pl/VitaFitSFD_PURE_BCAA-opis26689.html# + jakies bialeczko do dopelnienia diety i ogarnac kalorie :D
A aeroby do treningu dodac?:D
bo jak narazie to tylko co 1-2 dni zalezy od pogody gram po 2-4h w siatke/pilke nozna/reczna :D
Szacuny
49
Napisanych postów
5813
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
60511
bcaa jako dodatek przed/po treningu .. i lepiej sie nei zabezpieczysz... ;) ... ale miesko tez - moze malo - ale jednak cos zejdzie z fatem ;).. ale odrobisz :D
Szacuny
0
Napisanych postów
12
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
127
Szkoda ze cos zleci, a bcaa mozna z czyms laczyc bo na miesiac moge wydac do 120 chyba ze wszystko wydam na bcaa. W dni treningowe: 1-2 kapsułek na każde 10 kg wagi ciała 45 min przed treningiem. Przykladowo na 100kg wagi 10 tapsow 45 min przed treningiem?
W dni nietreningowe: 2-3 razy dziennie po 1 kap. na każde 20 kg wagi ciała ok.30 min przed posiłkiem. a jesli ktos ma 3 posilki dziennie to tylko 3 kapsulki to wychodzi na 60kg wagi czyli 2 kapsulki za malo? :D
sorrki ze tak sie rozpisalem ale chce sie upewnic i czy to jest rozsadny wybor i rozwiazanie?
Szacuny
0
Napisanych postów
12
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
127
chyba zamowie to https://sklep.sfd.pl/ActivLab_BCAA_Xtra-opis3491.html mam jeszcze 1 ostatnie pytanie czy do tego mozna dokupic bialko by dopelnic diete czy sie nie oplaca?:D
a i BCAA sie rozrabia tylko w wodzie czy mozna w mleku?xD
I dziekuje za pomoc :)