Witam dziś zakupiłem tą kreatyne.Osoba znajaca sie na kulturystyce polecila mi branie 6 tabletek dziennie ( 3 rano, 3 po treningu) , na opakowaniu pisze ze nie mozna przekraczac 4 tabsów dziennie.Dokupilem do tego w aptece glukoze .Co zrobic brac 6 czy 4 ?? Proszę oszybką odpowiedź.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
4 rano na czczo i 4 po treningu... a w nie treningowe 4 rano na czczo + 4 w porze trenningu
nie oglądaj sie za siebie
...
Napisał(a)
Więc jak panowie.Mam 16 lat ( w styczniu 17) cwicze od 6.5 miesiaca od poniedziałku mam zamair zacząc cykl , tylko niestety kazdy inaczej mowi.Ile tych tabletek po przebudzeniu i ile po treningu ? Człowiek z którym rozmawiałem , który sprzedaje poradniki kulturystyczne na allegro mówiłe ze 6 (3 rano, 3 po treningu), ale na paczce pisze nie wiecej niz 4 a zwazywszy ze jestem jeszze młody , sa to duze kapsułki i mocna kreatyna co radzicie ?
...
Napisał(a)
Jaka tam mocna kreatyna,
zwykłe mono,
bierz tak:
dni treningowe:
4 kapsy na czczo i 4 kapsy po treningu
dni nietreningowe
4 kapsy na czczo
pozdr.
Zmieniony przez - Piter_1988 w dniu 2006-12-29 17:18:29
zwykłe mono,
bierz tak:
dni treningowe:
4 kapsy na czczo i 4 kapsy po treningu
dni nietreningowe
4 kapsy na czczo
pozdr.
Zmieniony przez - Piter_1988 w dniu 2006-12-29 17:18:29
...
Napisał(a)
ja wcinalem ta kreatyne ale mialem jeszcze 4 kg gain bolic i 1.5 dekstro juice ( wszystko z olimpa :P ) zwyklu przypadek ;p I wcinalem4 caps przed treninkiem i 4 po trenigu. Do tego ~ 80g gain bilic do kazdej porcji kreatyny a jak mi sie gainer skonczyl to po 50g dekstrozy do kazdej porcji krety. No i 6kg przytylem :D
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!