Szacuny
0
Napisanych postów
103
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
5891
WITAM was ponownie a wiec pytanie dotyczy tego wiek 15lat cwicze na silce sile mam widze ze nie jestem najgorszy w silowaniu nareke daje rade po pare lat starszym i o to pytanie pochodze z krakowa nowa huta i pytam czy moze mi ktos powiedziec gdzie jest jakis klub do ktorego mogl bym sie zapisac poniewaz chce isc w ten sport pozdrawiam Dawid i czekam na odp <i sry ze zrobilem nowego posta podobnego zrobilem kilkanascie dni temu lecz nie mialem neta a teraz to tam raczej juznikt nie zagladnie>to tyle;]
Szacuny
8
Napisanych postów
1379
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2999
Czesc, 15 lat, to idealny wiek na poczatek przygody z armwrestlingiem!! Ja sam zaluje ze dopiero sie o nim dowiedzialem w wieku 17 lat W krakowie nie ma klubu-niestety ale jest ktos kto ma olbrzymia wiedze na temat tego sportu w tym miescie i mieszka tam. Jest tam na studiach jeden z czolowych zawodnikow Polskich w kategorii do 65kg a obecnie juz do 70kg-Dariusz Groch z Niska... Skontaktuje sie z nimi i podam jakies namiary!! Pozdrawiam
Szacuny
0
Napisanych postów
103
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
5891
ok spoko dzieki ci wielkie no szkoda ze nie ma w krk zadnego kluby no ale jesli jest jakos nie bardzo dalekko pozza to bede to trenowal bo chce sie tym zajac juz jestem zdenerwowany:[zenie ma klubu w krakowie...
Szacuny
8
Napisanych postów
1379
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2999
NIestety, Darek nie ma czasu na treningi i warunkow tez nie za bardzo w Krakowie, dlatego tez nie moge Ci pomoc.... ale moze sam cos zalozysz i zmobilizujesz to miasto do dzialania!! pozdro i jak cos to pisz, postaram sie pomoc
Szacuny
6
Napisanych postów
528
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
7749
moj kolega na społe z moim bratem kupili materialy i skombinowali plany stolu i teraz jest bardzo fajny wymiarowy stol u mojego brata w domu. kosztowalo ich to cos ponad 100. wiec w sumie tanio. do te go bloczek na drazku i lika z grubym uchwytem, jakies ciezsze hantle i juz samemu mozna trenowac. a ze jest stol to jakies sparingi zawsze mozna porobic.
pozatym kluby klubami ale czasami zdarza sie ze na zwyklych silowniach sa stoly do silowania. przynajmniej w mojej dielnicy tak jest.
a jak nie ma na silce to zawsze mozna sie zlozyc, potem pogadac z szefem i jak nie masz miejsca w domu to stawiasz taki stol na silce. powinni chetnie przyjac
Allach wziął różę, lilię, gołębicę, węża, trochę miodu,
jabłko z Morza Martwego i garść pyłu.
Kiedy spojrzał na mieszankę, zobaczył kobietę.
Szacuny
8
Napisanych postów
1379
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2999
Słuszna sugestia, a na silowni stol to zawsze sie przyda i kazdy sie chetniej posiluje a bardziej dociekliwi beda pytali o zasady i przepisy i moze cos z tego wyniknac...