Siema! jestem nowy i duzo czytam wasze forum ale mimo to mam pare pytan.moim celem jest odchudzenie sie. stosuje trening ogolnorozwojowy. chodzi o zejscie do wagi ponizej 85. udalo mi sie schudnac przez dwa miesiace 3 kilo lecz ostatnio nie ma efektu na wadze no na szczescie jest w centymetrach w pasie spadlo mi 3 cm. mam pytanie w sprawie cwiczen na silowni chodzi mi o to czy moge cwiczyc na zmiane seriami rozne partie miesni zeby nie robic przerw np klatke i barki na zmiane? a jezeli tak nie mozna to czy po skonczonych np seriach na klatke moge przeskoczyc na barki a potem np znowu wrocic i robic rozpietki? staram sie robic po 15-20 powtorzen w serii to chyba dobrze nie? z gory dzieki z pomoc:)
Waga: 88
Wzrost: 180
Obwód klatki: 106
Obwód ramienia: 37
Obwód talii: 93
Obwód uda: 57
Obwód łydki: 42
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: ??
Aktywność w ciągu dnia: studia
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: 2 x silownia po 1,5 godz czasami 3x oraz bieganie srednio 3x w tygodniu tak po 3 km
Odżywianie: staram sie jesc mniej, nie jem po 20stej
Cel: redukcja rozłożona w czasie
Ograniczenia żywieniowe: brak
Stan zdrowia: rwa kulszowa
Preferowane formy aktywności fizycznej: silownia i bieganie plus cwiczenia w domu
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: brak
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: raczej nie?
Stosowane wcześniej diety: brak
Zmieniony przez - tomkill w dniu 2007-12-23 01:01:35
Waga: 88
Wzrost: 180
Obwód klatki: 106
Obwód ramienia: 37
Obwód talii: 93
Obwód uda: 57
Obwód łydki: 42
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: ??
Aktywność w ciągu dnia: studia
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: 2 x silownia po 1,5 godz czasami 3x oraz bieganie srednio 3x w tygodniu tak po 3 km
Odżywianie: staram sie jesc mniej, nie jem po 20stej
Cel: redukcja rozłożona w czasie
Ograniczenia żywieniowe: brak
Stan zdrowia: rwa kulszowa
Preferowane formy aktywności fizycznej: silownia i bieganie plus cwiczenia w domu
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: brak
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: raczej nie?
Stosowane wcześniej diety: brak
Zmieniony przez - tomkill w dniu 2007-12-23 01:01:35