czesć mam pare pytań, w zimme zeszłego roku ćwiczyłam 3 miesiące i schudłam 18 kilo niestety dopadła mnie ciezka choroba< grypa z powikłaniami> i musiałam zaprzestac treningów, oczywiscie nie obyło sie bez przytycia;( teraz na nowow sie zmobilizowałam i cwicze juz od 1,5 miesiąca 5X w tyg po 2 H zazwyczaj są to ćwiczenia wzmacniające a po nich godzina spinningu, w sobote dochodzi 1 h strechingu a w niedziele basen i sauna , centymetry spadają, ale musze sie przyznac ze bardzo mało jadłam przy takim wysiłku ok 800-900 kcal dziennie. wiem ze to był wielki błąd ! waze 83 kilo i wiem ze moje zapotrzebowanie to jest ok 1900 kcal przy takim wysiłku, i teraz chce odzywiac sie normalnie jednak tak zwolniłam metabolizm , ze boje sie ze przytyje wiec chce dołozyc jeszcze po 20 min do tego treningu co mam i dopiero jak unormuje metabolizm to je uciąć, strasznie sie boje ze przytyje przez sowją głupote, prosze pomóżcie mi!!!!!!! cały czas cwicze i mam jeszcze jedno pytanko! co powinnam jesc po 2 h intensywnym treningu???????
RRR