witam, moj problem dotyczy wlosow. Dokladnie na grzywce po prawej stronie robi mi sie taki wicherek, z wlosow, ktory jest trudny do ogarniecia i nie wiem co na niego poradzic. Macie jakies rady? Mam wlosy krotkie(2-3cm), włosy długie mi nie pasują.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nic z tym nie zrobisz, to juz jest uwarunkowane genetycznie
http://www.pajacyk.pl - Kliknij.
www.fmoto.pl Forum motoryzacyjne, zapraszam!
...
Napisał(a)
orientuje sie ktos jaka jest cena przeszczepienia włosów?
Bylbym wdzieczny za pomoc
Bylbym wdzieczny za pomoc
...
Napisał(a)
pare tyś z tego co mi wiadomo 

Żyj tak, jakby każdy dzień miał być ostatnim dniem twojego życia.
...
Napisał(a)
może wymyśl jakąś fryzurę która by się fajnie z tym wicherkiem komponowała.. co tu mozna duzo doradzic prócz srodków (jakieś gumy, żele) którymi ewentualnie mozna próbować go zniwelować?
próbowałeś jakiś środków?
próbowałeś jakiś środków?
"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
...
Napisał(a)
poczekaj troche.niedludo wylysiejesz jak prawie kazdy facet i po krzyku:) czym ty sie martwisz?nie widze problemu.pozdro.
...
Napisał(a)
Sorry, ze tak pozno odpisuje, ostatnio poszedlem do fryzjera i mi doradzil, abym stawial wlosy na zel i musze powiedziec, ze juz ''jakos'' to wyglada
...
Napisał(a)
no to po problemie,dobry fryzjer jest jak lekarz.wiadro zelu kolo luzka i tyle.pozdro
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!