witam, nie wiedziałem do jakiego dzialu dac ten temat wiec dałem tu ;p chodzi o moja klatke wydaje mi sie ze cos jest z nia nie tak jak mi jest ciepło to wyglada ona jak zatłuszczona a jak tylko zrobi sie zimnno to robi sie za***iscie wyrzezbiona, nie wiem czym to jest spowodowane, problem moze wydac sie błach ale ja mam z tym problem ;d
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Może Ci się tak wydawać ponieważ kiedy jest zimno to skóra się trochę kurczy i opina mocnie na mięśniach.Wtedy ciało jest jędrniejsze.
Pozdro
Pozdro
.:GAINER, BIAłKO, METY TROCHĘ, I NA BRAMCE MASZ ROBOTĘ.:
...
Napisał(a)
pokaz fotki jakies bo poraz 1 sie z czyms tkaim spotykam moze zwykla zmylka wizualna? wiesz promienie slonca+pot lsniacy 

[*]Sw. Spam poscie z treningu bedziesz w naszych sercach na zawsze. Pomscimy Cie, smierc Twojemu oprawcy...
...
Napisał(a)
naczynia krwionosne sie rozszerzaja gdy jest cieplo a co za tym idzie miesien jest ciut wiekszy, gdy jest zimno naczynia sie skurczaja i miesien maleje i wyglada na lepiej wyrzezbionego
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!