mam 15 lat, chodze na treningi, ciało mam mniejwięcej wyćwiczone, wszystko wygląda okej, z wyjątkiem bioder, gdy ubieram slipy, wystaje mi z bioder tluszcz, podczas gry pozostala boczna czesc jest wporzadku, jestem całkiem chudy, przy wzroscie 190 cm waże 77 kg i nie sadze by to był problem wagi, co moge zrobić, aby tego nie było widac ? ćwiczenia zewnetrznych skośnych miesni brzucha ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Zrób więcej jakościowej masy wtedy optycznie się to poprawi, bo redukować to nie ma co, się jeszcze rozwijasz ciało się bedzie zmieniać.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
tak, tylko wlasnie jak przytyje to to się nie zmieni, boczek bedzie jeszcze baridzje wystawał, mśle że musze miesnie skosne rozwinac, dolna częśc plecó różnież mam dość słabo rozwinięta,ktośby paoradził paare ćwiczeń ?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!