Nie wiem czemu.Nie pale papierosów,nie pije alkoholu,nie biore narkotyków,
Śpie 9 godzin
Co robić?
Do lekarza nie pójde
Zmieniony przez - tomek1357 w dniu 2021-10-29 10:20:42
Ilość wyświetleń tematu: 2624
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdźtomek1357dmq92TomekPodjąłem decyzje że pójde do lekarza i zrobie badania testosteronu pewny nie jestem ale wydaje mi się że mam go mało.Nie wyglądam męsko,zarostu twardego nie mam tylko jasny meszek,w nocy płytko śpie nwm czy od tego czy to od TV przed snem.Jak zrobie badania wkleję je tutaj
Czytaj więcej na https://www.sfd.pl/problem-t1214580-s4.html#post-19806684
Testosteron calkowity
Estradiol
Prolaktyna
Czy lekarz rodzinny robi te badania? ile to kosztuje?
Zmieniony przez - dmq92 w dniu 2021-10-31 08:27:12
"Co za ponury absurd… Żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem?". XD
Boże, spraw, żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce...:D
Quod me nutrit me destruit ;)
"Co za ponury absurd… Żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem?". XD
dmq92Ojej, nie spinaj się tak, bo Ci żyłka pęknie.Nie ma co sobie jaj robić, to nie temat do żartów, sa różne ograniczenia i po to jest forum żeby pomagac w takich sytuacjach a nie się nabijać z osoby z problemem. Nigdy nie wiadomo kto jest do drugiej stronie i w jakim stanie psychicznym wiec darujcie sobie nabijanie się z osób z mniejsza wiedza to żałosne.
dmq92Sam sobie odpowiedziałeś na to zagadnienie- pozostaje celibat albo konsultacja u lekarza.Rozumiem, tak czy inaczej uważam ze jest to nie na miejscu i coś takiego nie przynosi założonego efektu. Jeżeli dobrze nie wytłumaczysz to nikt z tego typu postów nic nie wyciągnie w jedynie się zdemotywuje i nadal będzie żyć z problemem. Ja już dobrze wiem jak to jest dlatego zle na coś takiego reaguje.
Aaaarielkaaaadmq92Sam sobie odpowiedziałeś na to zagadnienie- pozostaje celibat albo konsultacja u lekarza.Rozumiem, tak czy inaczej uważam ze jest to nie na miejscu i coś takiego nie przynosi założonego efektu. Jeżeli dobrze nie wytłumaczysz to nikt z tego typu postów nic nie wyciągnie w jedynie się zdemotywuje i nadal będzie żyć z problemem. Ja już dobrze wiem jak to jest dlatego zle na coś takiego reaguje.
Autor musi sam zdecydować.
![]()
Nasz sklep
Mega promocja