Gucio547To nie jest forum medyczne, chłopak 25 lat pisze że mu nie staje i od razu zastrzega że do lekarza nie pójdzie,a czemu??? W czym problem (poważny problem jak na tak młodą osobę), z takimi problemami idzie się do specjalisty, który zleci odpowiednie badania i wdroży leczenie problemu, nie dziwił bym się gdyby chłopak był na bombie, wtedy możemy coś kombinować ale pisze że nie pije, nie pali, dziwne podejście do problemu, Panie dmq92 a jak będzie problem w hormonach to wypiszesz mu receptę na leki
Zmieniony przez - Gucio547 w dniu 2021-10-29 22:04:41
Po pierwsze - różne mogą być powody niechęci do wizyty u lekarza, naprawdę zdarza się że ktoś się boi, wstydzi czy nie ma łatwego dostępu do dobrego specjalisty. Znam takie przypadki.
Po drugie - owszem, to nie jest forum medyczne ale są tu jednak osoby które mają doświadczenie w różnych kwestiach i mogą coś doradzić. Nikt tu nie odradzał wizyty u lekarza, wręcz przeciwnie. Zrobienie badań na własną rękę to też nie jest zły pomysł, można później skonsultować z lekarzem wyniki. Czasem naprawdę lepiej iść już z gotowymi wynikami, bo z tymi specjalistami to różnie bywa. Ja byłam z problemami u lekarza, prosiłam o skierowanie na badania bo z racji uprawianego sportu podejrzewałam w czym problem. I co? I g..no
Bo lekarz wie lepiej i nie dał skierowania. Stracilam niepotrzebnie czas, badania zrobiłam na własną rękę i wyszło że miałam rację.