...
Napisał(a)
czy mogę wejść na bombę zrobić redukcje(2 miesiące) następnie odrazy zrobić masę (18 tygodni) i następnie redukcja (2-3 miechy) chodzi mi o to czy mogę zrobić to bez mostów i od bloku pomiędzy tymi cyklami i oczywiście na koniec porządny od blok
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
to pytanie ogólne ale ok
Waga: 90
Wzrost: 183
Obwód ramienia: 40
Obwód klatki: 107
Obwód uda: 61
Obwód talii: 92
Staż na siłowni: 1.5 roku bez przerwy
Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy): 200g białka / 150g ww / 60g tłuszcz
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe: 2 miesiace temu prop i wino na redukcji (vlcd)
Opisz swój plan treningowy: split 4 dniowy
Cel cyklu: sucha masa
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia: 2 miesiace
Poziom BF% (tkanki tłuszczowej): ok 20 %
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy): endo
Stan zdrowia: db
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia: brak
Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą): 100/150/120
Waga: 90
Wzrost: 183
Obwód ramienia: 40
Obwód klatki: 107
Obwód uda: 61
Obwód talii: 92
Staż na siłowni: 1.5 roku bez przerwy
Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy): 200g białka / 150g ww / 60g tłuszcz
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe: 2 miesiace temu prop i wino na redukcji (vlcd)
Opisz swój plan treningowy: split 4 dniowy
Cel cyklu: sucha masa
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia: 2 miesiace
Poziom BF% (tkanki tłuszczowej): ok 20 %
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy): endo
Stan zdrowia: db
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia: brak
Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą): 100/150/120
...
Napisał(a)
1,5 roku na siłowni
Daję Krzykaczowi obie ręce uciąć że poprawnie jeszcze treningu nie ogarniasz a już chcesz się brać za dlugi cykl
Daję Krzykaczowi obie ręce uciąć że poprawnie jeszcze treningu nie ogarniasz a już chcesz się brać za dlugi cykl
dobry chłopak ze złymi nawykami
...
Napisał(a)
artek999czy mogę wejść na bombę zrobić redukcje(2 miesiące) następnie odrazy zrobić masę (18 tygodni) i następnie redukcja (2-3 miechy) chodzi mi o to czy mogę zrobić to bez mostów i od bloku pomiędzy tymi cyklami i oczywiście na koniec porządny od blok
Dlaczego miałbyś nie móc? Cały czas będzie leciał też test? dasz hcg systematycznie i bez lipy
...
Napisał(a)
Na tym forum ze skrajności w skrajność
dobry chłopak ze złymi nawykami
...
Napisał(a)
o taka odpowiedz mi chodziło czy można tak zrobić czy nie dzięki Aras
oczywiście cały czas test tylko nie wiem czy najpierw np prop a na masę cypio czy można cypio cały czas oczywiście + inne środki
oczywiście cały czas test tylko nie wiem czy najpierw np prop a na masę cypio czy można cypio cały czas oczywiście + inne środki
...
Napisał(a)
mhz proszę o merytoryczna odpowiedz a nie od razu mię chcesz zjechać
Polecane artykuły