Szacuny
26
Napisanych postów
6905
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
80672
nie wiem jak stoisz z kasa,
ale do KO dorzucilbym V12Turbo, Clout, NO-Shotgun albo Storm i zrobil pelen cykl (zacznij to brac na 4 tyg. przed zawodami)
sila powinna podskoczyc
Szacuny
26
Napisanych postów
6905
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
80672
czwarty-szosty tydzien to najczesciej najmocniejsze efekty
zacznij brac np. na 4-5tyg. przed planowanym rekordem (cykl na tych suplach ma trwac ok. 6 tyg)
dorzuc do tego jeszcze zwykla kreatyne mono w ilosci 5g dziennie na czczo po przebudzeniu
Szacuny
0
Napisanych postów
37
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
454
zawody mam w sobote i teoretycznie robie we wtorek zrobie lekki a w czwartek to tylko sie pobawie ale ja przez to jakbym tracił siły, tak poprostu się czuje jak nie cwicze "dobrze". A Wy co robicie przed zawodami??
Szacuny
1
Napisanych postów
119
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
688
benek125 to trening rosyjski-tak,ale nie pod wyciskanie tylko przysiad...to ze Ci dobrze słuzy to poczatek twoje drogi w treningu i nie jest powiedziane,ze nie bedzie Ci słuzył inny.
Jest na necie kupe dobrych programów,ktore mozesz zastosowac,tak jak napisał dziko-dociskania(jezeli ma to byc start w koszuce na MP juniorów domyslam sie),pomki na poreczach itp,cwiczen strikto secjalistycznych.
Radzilbym ci zgłosic sie do jakiegos trenera-klubu gdzies tam kto sie orientuje,bo rady inertentowe sa dobra,ale dla poczatkujacych,dla zaawansowanych trzeba juz kosultacji w realu.
Bo mozesz miec sznse na medal w kategorii juniórw....
co d supli to poroponuje stak przed treningowy po treningowy,bcaa po treningu,carbo w czasie itd.
Zmieniony przez - johnyf*** w dniu 2008-07-26 09:52:05
Szacuny
0
Napisanych postów
37
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
454
tak, masz racje że trening powinien byc czysto pod koszulke ale przez wakacje jestem w domu i nie mam możliwości chodzenia na profesjonalną siłownie-mam w domu tylko ławke prostą i hantle..:/ Tylko od czasu do czasu mogę chodzic na taka małą siłownie- tam jest już ok..
Dopiero od października powróce na stałe na siłownie z trenerem.
Zmieniony przez - benek125 w dniu 2008-07-30 07:55:31