SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Hydrolizat Olimp kiedy ?

temat działu:

NUTRIFARM&OLIMP

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4645

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 251 Napisanych postów 41358 Wiek 52 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 126211
nei znam wszystkich bialek na rynku
ale jak wspomnialem nie znam osob ktorym smakuje hudrolizat serwatki ...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 7832 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 81052
powiedz to ludziom co pija ostrowie

Moderator na emeryturze.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 251 Napisanych postów 41358 Wiek 52 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 126211
na szczescie smakowo Olimp jest obecnie bardzo wysoko w opiniach prawie wszystkich
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 7832 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 81052
oczywiscie, mi rowniez smakuje- tak samo jak hydro z FA. Poprostu nie jestem wybredny chociasz jak CARNIVOR to dopiero szambo jak kupilem rok temu to jeszcze pol lezy

Moderator na emeryturze.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1595 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 38302
Hydrolizat z FA w smaku według mnie bardzo ok Biniu, zresztą jak wszystkie białka FA w smaku rewelacja.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 251 Napisanych postów 41358 Wiek 52 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 126211
jak wspomnialem wyzej - nie znam bialka

ale opieram sie rowneiz na wypowiedzi kolegi wyzej

zacytuje

Z tego co wiem, to białko f.a. nie jest poddane 100%. hydrolizie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 183 Napisanych postów 12431 Wiek 38 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 185431
po pelnej hydrolizie zostaja tylko wolne formy aminokwasow

bialka, ktore nazywa sie hydrolizatami poddawane sa czesciowej hydrolizie /5-30%/

czym wyzszy stopien hydrolizy tym gorszy smak ze wzgledu na coraz wieksza obecnosc wolnych form aminokwasow

ogolnie nie ma roznicy pomiedzy stosowaniem hydrolizatu a wpc wiec nie ma sensu meczyc sie ze smakiem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 690 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 9608
hmm co do FA to ze składu mamy coś takiego: hydrolizowany koncentrat białka serwatkowego

dla porównania Hydrowhey z Optimuma: Hydrolyzed Whey Protein Isolates

tak więc ehem wiadomo czemu ceny sie różnia ;))
juz dawno to spostrzegłem ale jakoś nie miałem okazji tego napisać.
sory za off top.

a wracajac do tematu, przecierz forma tabletkowa/capsulkowa niczym nie odbiega :)

taaa tablety, i capsy musza sie rozpuscić... tabsy zmiel na proszek albo wysyp proch z kapsów, bedzie minute szybciej w obiegu, jak juz taki pro jesteś
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 251 Napisanych postów 41358 Wiek 52 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 126211
no prawie bym sie z Kaziem zgodzil

jednak hydrolizat to lekko co innego niz WPC

w
ofercie Olimpa mamy faktycznie aminokwasy i wg mnie nie ma sensu (przy w/w ograniczeniach) myslec dodatkowo o proszku



temat chyba sie wyczerpal
ale dam mu jeszcze chwile
jesli sie nie rozwinie
i bedziemy przerzucac sie gustami to do niczego nie bedzie prowadzil
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 183 Napisanych postów 12431 Wiek 38 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 185431
nie napisalem, ze to hydrolizat to to samo co wpc, ale, ze nie ma roznicy w efektach wynikajacych z ich stosowania
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Białko na noc: Prolong vs Mega Strong

Następny temat

pytania o punkty i zasady dzialnia kalkulatora

WHEY premium