...
Napisał(a)
Cześć. Mam zamiar trochę zredukować swoją wagę, chodzi mi o jakieś 5-8 kg. NIemam konkretnej diety, ale staram się jesć w miarę rozsądnie. W ciągu dnia spożywam 4 posiłki i 2 razy dnia wypijam po 40 gram WPC 80%. MOje pytanie brzmi: Czy dobrze robię że piję to białko samo, czy moze lepiej coś zjeść a następnie wypić białko.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
bez znaczenia czy cos zjesz, czy osobno wypijesz
a co do redukcji to polecam ustalic dokladna diete, bo bez tego nie mozesz byc pewien jak z twoimi kaloriami,
ale rób jak chcesz, byleby z glowa to napewno bedziesz zadowolony z rezultatów
pozdro
a co do redukcji to polecam ustalic dokladna diete, bo bez tego nie mozesz byc pewien jak z twoimi kaloriami,
ale rób jak chcesz, byleby z glowa to napewno bedziesz zadowolony z rezultatów
pozdro
Każdy kto dziś jest wielki, kiedyś był jeszcze mały.
...
Napisał(a)
Postaraj sie ulozyc zbilansowana diete redukcyjna na podstawie postow podwieszonych i daj do sprawdzenia.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
bilaka w jednym posilku nie powinno byc wiecej jak 50g.wiecej sie nie wchlonie i odlozy a tego nie chcesz przeciez.wiec koktajle bialkowe miedzy posilkami(w tym jeden na noc,wiadomo) a nie razem.
...
Napisał(a)
A ja mam pytanie, napisze tu bo nie chce zakladac nowego tematu:
Czy przed snem mogę zjeść np. 50 g twarogu + 20 g WPC? I jakie WPC radzicie na noc?
Czy przed snem mogę zjeść np. 50 g twarogu + 20 g WPC? I jakie WPC radzicie na noc?
Poprzedni temat
Pytanie odnośnie śniadania :)?
Następny temat
Chcesz się dowiedzieć czegoś o witminach? Wejdż i zobacz.
Polecane artykuły