Szacuny
0
Napisanych postów
87
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
952
Sorry za zboczenie z tematu... 10-20 minut kuraka w grillu ? :o Ja mam taki, że jak wrzucę kure na rozgrzany grill to dosłownie 2 minuty i gotowy :D A nagrzewa się też około 2 minut. A w smaku bardzo dobry, wcale nie suchy.
Zmieniony przez - Damiiann w dniu 2011-01-23 18:00:03
Szacuny
5
Napisanych postów
2132
Wiek
35 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
23447
bylo niedawno glosno o hurtowni miesa do kebaba w podziemiach w warszawie- nikt o niej nie slyszal i nikt nie widzial, a podobno pol warszawy sie tam zaopatrywalo. Dlatego trzeba omijac budki z podejrzanym miesem.
Najlepiej przygotowac samemu, albo zatrudnic wlasna kobiete najlepszy kebab jaki jadlem- pita + cycek w kawalkach + swieze warzywa + sos wlasnej roboty. Lepszy jadlem tylko w Niemczech od prawdziwego turasa ale to moze dlatego, ze zawsze bylem tam po kilkunastogodzinnej podrozy