SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

szybki stek

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 56160

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 56 Napisanych postów 6275 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 37332
77 kilowy "koksie", drogie dziecko neostrady - u mnie jest 18-ta. Widzialem na swiecie torche wiecej niz ty (czyli swoje liceum), wiem jak hodowane jest bydlo w uk, w Australii, Argentynie, wiem czym rozni sie angus od wagyu i co najwazniejsze wiem co to jest t-bone, sirloin, striploin, rib-eye itd.
Sa to rzeczy ktore warunkuja jakosc miesa, jego miekkosc i ogolna przydatnosc do zrobienia steka.
To nie jest kwestia zdania, tylko glupoty i ignorancji, ktora sie popisujesz, wiec wyjdz z tego tematu, grzecznie przepros i wez sie za ksiazki, bo to ze potrafisz uderzac w klawisze nie oznacza jeszcze ze potrafisz pisac.
Pokolenie krypto-analfabetow.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Czyli mam rozumieć że widziałeś swoje liceum i robisz na zmywaku?

To jak z ciebie taki profesorek co mieszka za granica bo mu się nie chce za******lać w pl bo woli w uk w ***a lecieć to czemu piszesz na polskim forum a nie uk?

Kompleksy masz czy ***?.Dziękuje dobranoc
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 56 Napisanych postów 6275 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 37332
Ok, koncze z toba "dyskusje" wytresowany do obslugi klawiaturze szympansie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
kupujcie białą pieczeń panowie ;)
pzdr.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 56 Napisanych postów 6275 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 37332
Kupilem sobie krokodyla Serio
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
wpie... ci całe miecho :) bestia
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 56 Napisanych postów 6275 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 37332
Dlagtego zanim zdazyl to zrobic wpier.dolilem jego
Powaznie import z Nowej Gwinei, za porada od dziada z internetu wrzucielm na patelnie zamrozone i spier.dolilem sprawe, bo mi sie kawalki nie porozdzielaly, wiec musialem z patelni wrzucac to do mikrofalii na rozmrozene Robilem curry, curry wyszlo wypas, ale krokodyl twardy - wiec jakbyscie robili krokodyla to nie sluchac cudow i rozmrazac
A tak w ogole mysle ze jakosc srednia tego krokodyla, ale innego ni ma nigdzie w poblizu, wiec jem takiego jak chce jakiejs egzotyki i znudza mi sie krewetki

Zmieniony przez - Scorpio93 w dniu 2010-08-24 12:00:32
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
ja lubię żabi tatar ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 56 Napisanych postów 6275 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 37332
I tu cie zaskocze bo w Singapurze jadlem "frog porridge" Dobra szama
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
tak na poważnie to z chęcią bym skosztował oraz jakieś danie z węża, broń boże pytonga :)
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Wesołych Świąt Kucharki i Kucharze !

Następny temat

Sałatka owocowa w 3 odsłonach.

WHEY premium