Szacuny
56
Napisanych postów
6275
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
37332
77 kilowy "koksie", drogie dziecko neostrady - u mnie jest 18-ta. Widzialem na swiecie torche wiecej niz ty (czyli swoje liceum), wiem jak hodowane jest bydlo w uk, w Australii, Argentynie, wiem czym rozni sie angus od wagyu i co najwazniejsze wiem co to jest t-bone, sirloin, striploin, rib-eye itd.
Sa to rzeczy ktore warunkuja jakosc miesa, jego miekkosc i ogolna przydatnosc do zrobienia steka.
To nie jest kwestia zdania, tylko glupoty i ignorancji, ktora sie popisujesz, wiec wyjdz z tego tematu, grzecznie przepros i wez sie za ksiazki, bo to ze potrafisz uderzac w klawisze nie oznacza jeszcze ze potrafisz pisac.
Pokolenie krypto-analfabetow.
Szacuny
11148
Napisanych postów
51564
Wiek
30 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
Czyli mam rozumieć że widziałeś swoje liceum i robisz na zmywaku?
To jak z ciebie taki profesorek co mieszka za granica bo mu się nie chce za******lać w pl bo woli w uk w ***a lecieć to czemu piszesz na polskim forum a nie uk?
Szacuny
56
Napisanych postów
6275
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
37332
Dlagtego zanim zdazyl to zrobic wpier.dolilem jego
Powaznie import z Nowej Gwinei, za porada od dziada z internetu wrzucielm na patelnie zamrozone i spier.dolilem sprawe, bo mi sie kawalki nie porozdzielaly, wiec musialem z patelni wrzucac to do mikrofalii na rozmrozene Robilem curry, curry wyszlo wypas, ale krokodyl twardy - wiec jakbyscie robili krokodyla to nie sluchac cudow i rozmrazac
A tak w ogole mysle ze jakosc srednia tego krokodyla, ale innego ni ma nigdzie w poblizu, wiec jem takiego jak chce jakiejs egzotyki i znudza mi sie krewetki
Zmieniony przez - Scorpio93 w dniu 2010-08-24 12:00:32