SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Stek wolowy w sosie wlasnym

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 8928

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 984 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 25588
Haha :D dobre sog
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 19 Napisanych postów 4315 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 26980
dobrze, garami trzeba napyerdalać
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 80 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 396
ja się smiałem jak to oglądałem

Cały czas poszerzam swoją wiedzę na temat ludzkiego organizmu ...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 50 Wiek 37 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 249
hehehe :D Czemu ??? naprawdę jest to takie smieszne ??? wiecie jasie bardzo stresowalem jak to nagrywalem buuu
Macie jakies pomysly dla mnie ?? Rady ?? a moze chcieli byscie zeby wam cos ugotowac na zyczenie ??? piszcie

Każda porażka niesie w sobie ziarno równej lub nawet większej
korzyści.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 292 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 2691
nie martw sie

latwiej gadac niz zrobic, niech oni wrzuca swoje filmy ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 5392 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 106161
Stek własnie taki powinien byc na prawdę lekko krwisty/ surowy.


Najlepiej sprawdzic czy jest odpowiedni poprzez dotykanie czesci ciała tj :

- gdy stek jest takiej miękkości, jak nasze wargi jest ok do spozycia ( powinien bynajmniej)

- gdy jest takiej miękkości jak nos jest medium

- gdy jest taki, jak nasze czoło, jest zbyt twardy i nie dobry, no chyba, że ktoś takie lubi

p****** wszystko co mówią na Twój temat...
Kulturystka jest całym Twoim życiem,Twoją pasją, której poświęcasz 24h na dobę.
Dzięki Tobie ten sport żyje i bądź z tego dumny...
Prędzej czy później osiągniesz swój cel tylko konsekwentnie do niego dąż

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 50 Wiek 37 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 249
No proszę widzę że kolega barteklip9 zna się na rodzajach wysmażenia steków Brawo !!!
JA uwielbiam Krwisty :D

Każda porażka niesie w sobie ziarno równej lub nawet większej
korzyści.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 19 Napisanych postów 4315 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 26980
dawaj teraz prosty przepis na po treningowy (ryż brązowy i kurak) taki banał żeby szybko wszedł :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 80 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 396
nikt sie nie śmieje z niego bo film mi się bardzo podobał wszystko si :D
Ale prze dziwne tam się akcje dzieją ogień itp :D kaskader ! S U P E R !

Cały czas poszerzam swoją wiedzę na temat ludzkiego organizmu ...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51569 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
prawdziwy szołmen :) danie wygląda super! Przyłączam się do prośby hilde :)
pozdrawiam
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

okon morski z salsa verde

Następny temat

Warzywne coś z gyrosem i piersią.

WHEY premium