Pamiętaj, micha jest najważniejsza !!! >>>Odżywianie<<< :)
...
Napisał(a)
Zależy o jakiej kiełbasie mówisz, bo jak o takich ze sklepu to ODRADZAMY, co innego kiełbasa od chłopa ze wsi, samoróbka albo jakieś porządne źródło.
...
Napisał(a)
Tylko o samoróbkach jeśli o mnie mowa pozdr
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
ja tam jem swojską kupowaną po sąsiedzku żyję, nie dajcie się zwariować, prawdziwa kiełbasa to mięso jak mięso zwyczajna zmielona i uwędzona wieprzowina, nie łączyłbym tego z węglowodanami, a prostymi to już w ogóle, ale z zieleniną w formie sałatki, IMO super sprawa. Jak masz Możliwości kupić dobrą swojską kiełbasę to się nie zastanawiaj
Pozdro
Pozdro
...
Napisał(a)
grzechmek z ciekawości ile płacisz porównam czy znajomy robi dobre ceny
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
Nawet dobrej jakosciowo nie traktowalbym jako dobre zrodlo bialka i tluszczu. Ew. od czasu do czasu.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
tez mam ten komfort ze wywodze sie ze wsi i czasem na weekendzie jak wracam w ramach cheat meal wpada własnie cos od "chłopa" tyle ze ja preferuje kaszanke, ta ze wsi jest zupełnie inna od tej w sklepie wydaje mi sie ze ma mała zawartość tłuszczu bo nawet na grilla sie za bardzo nie nadaje jak kiedys próbowałem to strasznie sucha sie zrobiła a z takiej ze sklepu to sie topi cos zawsze, a jak ze zródlem białka z takiej kaszanki?? w jakis gazetach na siłowni czytałem o odzywkach na bazie białek z osocza krwi:/ kiedys jak chodziłem w gimnazjum na siłownie był tam instruktor były zapaśnik mówił że jak kiedyś był na zgrupowaniu z gruzinami to oni wypijali dziennie szklanke surowej krwi (bleeee) i z tego niby czerpali dużo siły:) to może jednak jest coś ciekawego w tej krwi:)
Get ripped or die trying
...
Napisał(a)
Domer jeśli miąłbym pewne źródło wolałbym jeść codziennie zamiast kurczaków czy innego miesa niewiadomego pochodzenia. Oczywiście zmieniając co jakiś czas.
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
Peklowac trzeba tak czy siak. Cel tego to nie tylko zwiekszenie objetosci ale rowniez niedopuszczenie do rozwoju Clostridium botulinum. Nikt rowniez nie robi kielbas z najlepszych czesci tuszy, nawet dla siebie. Cos trzeba zrobic odpadkami.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Szczerze to innej niż z grilla się nie złapie. Bo nie smakuje mi.
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
Polecane artykuły