Z tego, co mówisz, wynika, Że osoby z innymi grupami krwi wydzielają mniej kortyzolu podczas treningu.
Dokładnie tak. To wynika z przystosowań genetycznych, sięgających lat kilkudziesięciu tysięcy. Naukowcy badający grupy krwi już dawno zauważyli, Że w populacjach mieszkających w roznych strefach Lub klimatycznych na roznych kontynentach przeważają inne grupy krwi. W dziesięć teoria powstała Sposób, Że ludzie z grupa krwi O, potomkowie Tych populacji, KTÓRYCH głównym źródłem pożywienia było polowanie, czyli myślistwo. Ci ludzie świetnie przyswajają białko i nie Problemów Mają z powiększaniem masy mięśniowej. Z Kolei grupa krwi, aby potomkowie Rolników, odżywiających się Głownie pokarmami roślinnymi. Ci ludzie podświadomie unikają jedzenia czerwonego mięsa, ponieważ z doświadczenia wiedzą, Że taki pokarm im Zalega długo w pokarmowym przewodzie. Z Kolei ludzie z grupa krwi B, aby potomkowie i koczowników pasterzy, przystosowani do trawienia mleka i przetworów Jego. Jest jeszcze grupa krwi AB, Która Pojawiła się najpóźniej w wyniku jakiejś ewolucji. Ta grupa ma swoje dodatnie i ujemne strony. Na Przykład ludzie z grupa AB wydzielają mało kwasów żołądkowych, Więc Również nie powinni jeść za dużo czerwonego mięsa. Oczywiście do współpracy Mówię teraz, tylko skrótem jest telegraficznym, z Którego nie MOŻNA Wniosków wyciągać na temat zalecanej bóstwa. Ponieważ prawidłowo wyważona dieta Również zależy od czynników Innych Wielu: trybu życia, wieku, aktywności POZIOMU Fizycznej, zaobserwowanych niedoborów itd.. Aby prawidłowo ustawić komuś diete, naprawdę trzeba się na tym znać.
żrudło http://fitness.wp.pl/fitness/silownia/art8,jestem-potomkiem-wikingow.html
aż miejską wyj**ał.