BLOG:
RAW w PIWNICY - CIEMNA STRONA MOCY
https://www.sfd.pl/_[_BLOG]_RAW_w_piwnicy__ciemna_strona_mocy_str_65_-t1137058-s69.html#post-19526876
...
Napisał(a)
niech więc stanie się w poniedziałek, dla jasności: 04.01.2010 :)
...
Napisał(a)
Czyli dziewczyny po redukcji zaczynają mase jakościową?? Czy to chodziło o nas??
Czarny jakieś tam zdjęcia mam w profilu. A waga na + około 11/12kg
Zmieniony przez - mocnykrzys w dniu 2010-01-02 13:00:20
Czarny jakieś tam zdjęcia mam w profilu. A waga na + około 11/12kg
Zmieniony przez - mocnykrzys w dniu 2010-01-02 13:00:20
...
Napisał(a)
Tak Mocny. Wygląda to tak:
-najbliższe 6-7tyg dziewczxyny kończa GJF
- potem dziewczyny przechodza na mase jakościową - i EWENTUALNIE wtedy możemy się podpiąc
-najbliższe 6-7tyg dziewczxyny kończa GJF
- potem dziewczyny przechodza na mase jakościową - i EWENTUALNIE wtedy możemy się podpiąc
BLOG:
RAW w PIWNICY - CIEMNA STRONA MOCY
https://www.sfd.pl/_[_BLOG]_RAW_w_piwnicy__ciemna_strona_mocy_str_65_-t1137058-s69.html#post-19526876
...
Napisał(a)
To dupa ;/, ale damy rade ;).
Mi akurat świetnie sie trafiło bo od poniedziałku zaczynam nowy trening i nie wiedziałem co robic, a tu miła niespoidzianka ;D
Zmieniony przez - mocnykrzys w dniu 2010-01-02 13:25:28
Mi akurat świetnie sie trafiło bo od poniedziałku zaczynam nowy trening i nie wiedziałem co robic, a tu miła niespoidzianka ;D
Zmieniony przez - mocnykrzys w dniu 2010-01-02 13:25:28
...
Napisał(a)
Mocny, mam do Ciebie pytanko. Czy Ty w tych swoich posiłkach to jechałeś tak pospolicie do obrzydzenia np: gotowany kurczak i warzywka, czy stosowałeś jakieś wariacje, urozmaicenia?
...
Napisał(a)
używaj różnych przypraw do mięsa. nie jesteś tydzień przed zawodami, więc śmiało. zamiast kury raz wołowina, raz ryba albo indyk i można się przyzwyczaić.
...
Napisał(a)
Ok, a czy mogę przyrządać mięso na takim grillu teflonowym? Na ostatnim cyklu tak jadłem, ale to jest E6 więc wszystko musi być dopięte na ostatni guzik.
...
Napisał(a)
Gotowanie na parze > gotowanie > ew. pieczenie. Grill choćby teflonowy podpada bardziej pod smażenie(wysokie temp, bezpośredni kontakt w powierzchnią grzejną).
...
Napisał(a)
ja używam patelni zepter, którą wrzucam na gaz i później sama się nagrzewa i na niej jadę mięso. schodząc do bardzo niskiego bf dalej przygotowywałem tak mięso. nie widzę w tym problemów, grill kuchenny też ok.
...
Napisał(a)
Dlatego mi sie wydawał wporządku bo ile tego tłuszczu z mięsa schodzi to masakra.
Poprzedni temat
Trening na siłę do sprawdzenia
Następny temat
fbw z priorytetem na barki
Polecane artykuły