1. Ryż - dlaczego brązowy a nie biały? Co się stanie jeśli będę jadł tylko biały? Czy zaburzy to dietę?
2. Różnorodność diety - dlaczego nie można jeść codziennie tego samego tylko ją urozmaicać? Czy chodzi tylko o to aby mi się nie przejadło czy raczej o coś innego?
3. Godziny jedzenia - mam problem ponieważ 2 razy w tygodniu pracuję w nocy jako barman. Czy mogę w tym czasie tzn. w nocy jeść normalne posiłki? Lub co np mogę jeść o północy i 3 nad ranem. Zakładam, że spać idę około 5 rano
4. Kasza - Czy lepiej jeść kaszę gryczaną czy jęczmienną, czy może nie ma różnicy a jeśli jest to jaka?
5. (doszło po edycji) - czy konieczne jest jedzenie takiej ilości tłuszczu która wychodzi z obliczonej diety. Mógłbym np zamienić jakąś wartość kaloryczną z tłuszczu na węglowodany i białko?
Z góry dziękuję
Pozdrawiam
Zmieniony przez - Shen_bydg w dniu 2009-09-28 21:45:33