ps
kawa+mleko + miód super
- dlaczego gorzej jest łaczyc nasycone tluszcze (niz NNKT) z weglami...?
Tłuszcze nasycone(w przeciwieństwie do NNKT) zmniejszają wrażliwość organizmu na insulinę, co owocuje tym że ww są upychane w tk. tłuszczową a nie magazynowane w mięśniach. A więc zjedzenie mlecznej czekolady zawsze zaowocuje odłożeniem części kcal z niej w postaci tłuszczu, ZAWSZE
Teraz ja mam pytanie czytaliście mój artykuł o insulinie do cholerci ? Jak byście czytali to nie było by pytań
Budujesz mięśnie - http://www.sfd.pl/Robimy_mase_-_fakty_nie_mity_by_qaz-t173140.html
Redukujesz tkankę tłuszczową - http://www.sfd.pl/10_wskazówek_żywieniowych-t315293.html
Chcesz być zdrowy ? - http://www.sfd.pl/Równowaga_kwasowo-zasadowa-t344643.html
http://www.sfd.pl/Zdrowie_bez_tluszczu_nie_mozliwe!!!-t164189.html#post0
o ten art ci chodzi? https://www.sfd.pl/Low_carb_na_mase_-_fakty_nie_mity_by_qaz-t162782.html
sprawdziłem kilka innych i widzę tam "zonk"
Jeżeli pomogłem, to wspomóż sogiem:D
Budujesz mięśnie - http://www.sfd.pl/Robimy_mase_-_fakty_nie_mity_by_qaz-t173140.html
Redukujesz tkankę tłuszczową - http://www.sfd.pl/10_wskazówek_żywieniowych-t315293.html
Chcesz być zdrowy ? - http://www.sfd.pl/Równowaga_kwasowo-zasadowa-t344643.html
http://www.sfd.pl/Zdrowie_bez_tluszczu_nie_mozliwe!!!-t164189.html#post0
nadal mając nadzieję że jakiś miły dobry człowiek wypowie się na poruszone wyżej tematy zapytam konkretnie
ryż biały vs brązowy ?
1 jak biały to urośnie x kg mięśni + więcej tłuszczyku
2 jak brązowy to urośnie x kg mięśni + mniej tłuszczyku
1 czy 2 ????
ktoś wyżej napisał że mięśnie będą rosnąć tak samo , więc jak już nic z tego nie rozumiem
1 jak biały to urośnie x kg mięśni + więcej tłuszczyku
2 jak brązowy to urośnie x kg mięśni + mniej tłuszczyku
1 czy 2 ????
Spłaszczasz sprawę i stawiasz na koniec retoryczne pytanie
Jedz brązowy ryż bo jest zdrowszy ale nie, nie napisze że zdobędziesz przez to x więcej mięśni i y mniej tłuszczu...Bo chyba sam wiesz że było by to nie poważne ?
Budujesz mięśnie - http://www.sfd.pl/Robimy_mase_-_fakty_nie_mity_by_qaz-t173140.html
Redukujesz tkankę tłuszczową - http://www.sfd.pl/10_wskazówek_żywieniowych-t315293.html
Chcesz być zdrowy ? - http://www.sfd.pl/Równowaga_kwasowo-zasadowa-t344643.html
http://www.sfd.pl/Zdrowie_bez_tluszczu_nie_mozliwe!!!-t164189.html#post0
uprościłem sprawę bo pytanie o konkretne fazy przemian węgli po spożyciu nie rozjaśniają mi tej "retorycznej" kwestii, musiałbym poznać zagadnienie kompleksowo a mam wrażenie że bez arta nie obędzie się
zresztą wyżej zapytałem o konkrety które bardzo by mi pomogły ale olałeś mnie jak wszyscy
ale na jedno pytanie możesz mi odpowiedzieć
JAKI POŻYTEK MAMY Z WĘGLA ODŁOŻONEGO DO FATU? czy taki węgiel to jakby pusta kaloria?
Taki "węglowodan" jest zły dla naszego organizmu...
Jakie masz konkretne pytania, postaram ci się biochemicznie to opisać
Budujesz mięśnie - http://www.sfd.pl/Robimy_mase_-_fakty_nie_mity_by_qaz-t173140.html
Redukujesz tkankę tłuszczową - http://www.sfd.pl/10_wskazówek_żywieniowych-t315293.html
Chcesz być zdrowy ? - http://www.sfd.pl/Równowaga_kwasowo-zasadowa-t344643.html
http://www.sfd.pl/Zdrowie_bez_tluszczu_nie_mozliwe!!!-t164189.html#post0