SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Pieczywo chrupkie

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 5396

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 18 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 321
Mam pytanie co do pieczywa chrupkiego, czy nadaje się ono na redukcję, czy raczej zaliczyć je do produktów mocno przetworzonych i unikać jak ognia ?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 431 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
zależy jakie masz na myśli
żytnie bedzie ok ale uważam że nie ma co przepłacać lepiej zapodać owsiane i źródła ww złożonych o niskim ig jak kasze makarony czy ryz brazowy
1

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 18 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 321
Jest to Wasa crisp'n light Skład (pełnoziarnista mąka pszenna, mąka pszenna, pełnoziarnista mąka żytnia, mąka kukurydziana, pełnoziarnista mąka jęczmienna, woda, cukier, ekstrakt jabłkowy, sól, mąka z amarantusa, maka z kosmy ryżowej, tluszcz roślinny), próbowałem z płatkami owsianymi ale nie daje rady wytrzymac ich smaku dłuzej niż 3 dni. Może ktoś ma doświadczenie jeśli chodzi o pieczywo i mógłby podpowiedzieć jakie jest najlepsze, żeby nie obłazić tłuszczem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 566 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 4434
Odpuść ten cukier i mąka kukurydziana szczególnie mnie odpychają . Pieczywa ogólnie mozna unikać , a jeżeli już to razowe . Poszukaj w sklepach normalnych razowców bez karmelu, za to na zakwasie .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 431 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
spróbuj również placków owsianych w dziale kuchnia przepis całkiem ok

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 33 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 837
ja tez nie nawidze płatków - ale robie sobie 'miksy'

wrzucasz płatki do wody mineralnej lub przegotowanej na 10 minut aby troche namokły .
Dodajesz według uzania inne składniki - ja daje ser twarogowy , odżywke bialkową , zmielone siemie lniane , czasem owoce , troche oleju lnianego itp...

potem blender do łapy - i wypijasz ze smakiem a płatków nawet nie czuć
tylko nie miksuj tego w miał bo płatki bedą miały wysokie IG ( duż e rozdrobnienie produktów zwieksza przyswajalność)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 431 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
i nie dawaj tam surowych jaj i bedzie ok

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Nie zrobić sobie krzywdy

Następny temat

Co wziąść?

WHEY premium