Szacuny
20
Napisanych postów
2925
Wiek
49 lat
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
17201
Jaja surowe, oprocz zagrozenia salmonella, sa rowniez malo atrakcyjne z innego powodu - surowe bialko jest b. slabo przyswajalne. Nie wspominajac juz o ochydnym smaku i konsystencji - ale co kto lubi.
Szacuny
1
Napisanych postów
119
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
458
Oooooooo o surowym bialku jaja jako slabo przyswajalnym nie wiedzialem wiec SOG dla ciebie.
(Chyba cos pokrecilem, ale slabo sie czuje i jestem zmeczony, bo wczoraj malo spalem).
Szacuny
1
Napisanych postów
119
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
458
Sprawdzam twoje sogi i chyba cos doszlo, dawalem ci, powiedz mi czy to jest ten ode mnie. A tak na marginesie to zaczalem jesc do tych jaj jeszcze twarozek, tak 250g dziennie do obiadku tylko, ze to mi nie smakuje, nie wiem jak mozna to jesc i sie tym zachwycac, wiec jak ktos zna jakies ciekawe przyrzadzenie tego papanska niech sie odezwie.
Szacuny
11149
Napisanych postów
51567
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
Niestety nie od Ciebie.
Co jest grane...?
A ile Ci wyswietla sogow u mnie? 6?
Co do twarozku... Fakt, to paskudztwo. Ja tam probowalem polac miodem, ale wiesz... Mozna sobie jeszcze wmawiac: "no pain..." albo "smakuje mi. to mi smakuje. smakuje mi. to mi smakuje" ;)
Szacuny
11149
Napisanych postów
51567
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
Cos strasznego przyszlo mi do glowy!
Wsciekly, ale Ty wiesz, jak sie daje sogi?? Trzeba kliknac na ten napis po prawej stronie "Czytelnik dzialu", no nie...?