natknąłem się przypadkiem na forum, od tamtej pory nie ma problemu
KMINEK
do każdej potrawy niezależnie od tego co jem, jest tano (ok 90 gr) a to ważne bo jem go dużo
rano do jajecznicy, potem do porcji ryżu i na noc do twarogu.
jeżeli nie lubisz, do buzi, zagryź i połknij, też pomaga!
jeżeli jeszcze miałbyś problemy to w aptece sa tabletki (coś na bazie kminku) ale osobiście nie jadłem
do teg mięta parzona 1 lub 2 dziennie i nie ma takich problemów
radze przyjrzeć się też menu:
u mnie chleb jest wyłączony całkowicie, jeżeli ryż jest rozgotowany (brązowy gotuje ok 22 min) to tez występują tego typu problemy
--=Zanim zadasz kolejne pytanie na forum=--
http://www.sfd.pl/Pierwsza_Wizyta_Jasia_na_FORUM-t355004.html
"Jak nie wiesz to się dowiedz, wpierw pomyśl potem powiedz..."