o "mocarze " czym rózni sie bialko serwatkowe treca od syntaxa, uniwersala, twinlaba , kaizena - wszystkim !
technologia produkcji ! zastosowanymi filtrami ceramicznymi do procesow mikro i ultrafiltracji , czyli stopniem oczyszczenia z laktozy, laktoglobulin, resztek kazein, soli mineralnych itd !
rozni sie dodatkami takimi jak emulgatory ( w cioenim wheyu mozesz odczuwac 'piasek") hydrokoloidy ( rozpuszczalnosc w plynach) dodatki smakowe, dodatki witaminowo-mineralne ( odpowiedzialne za wchlanianie , transport, wykorzystanie peptydow i aminokwasow powstalych z odzywki) dodatkowymi opatentowanymi zespolami enzymatycfznymi uzyskujacymi aktywnosc w okraslonym ph (żoładka, a nie szklanki z napojem )i weloma roznymi sprawami .
rozni sie jak ziemniak zebrany z pola od ziemniaka tez zebranego z pola ale ugotowanego , czyli poddanego pewnym operacjom technologicznym !!!
tym i wieloma innymi sprawami roznia sie whey od wheya
opisze to w art " czym sie róznia
odzywki wysokobialkowe "
pozdrawiam
i zycze nabywania wiedzy
by nie zadawac tego typu pytań
mc