chris
...
Napisał(a)
witam. mam pytanko nastepujacej tresci? zazywam obecnie hmb, kreatyne, bialko i l-karnityne. trening normalny plus jakies aeroby. czy mozna miskowac w jednej szklance hmb i kreatyne? nie niweluja sie nawzajem te 2 suplementy?
chris
chris
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Moim zdaniem nie ma sensu łączenie kreatyny i l-karnityny ale to tylko moje zdanie. A co do miksowania hmb i kreatyny to jestem przeciw ja tam wole zazywać te produkty osobno
mały
mały
...
Napisał(a)
to znaczy idea jest taka:
kreatyna plus hmb no wiadomo po co. do tego dochodzi 90 % bialeczko, zatem tu wszystko jest na wysokim poziomie i mozna liczyc na "sucha mase" a nie zalac sie weglowodanami i nabrac ciala. L-karnityna stodowana jest codziennie aczkolwiek przez aerobami w wiekszej dawce. Mysle, ze nie jest to nic strasznego. Nie niweluje dzialania zadnego z pozostalcyh suplementow ( z tego co wiem) a moze pomoze mi pre gram tluszczyku sie pozbyc :)
Aczkolwiek nie upieram sie przy swoim bo czlowiek uczy sie cale zycie. A jesli chodzi o przymowanie HMB i kreatyny razem (czasem nie ma czasu i wtedy mieszam te 2 suplementy w jednej szklance) czy tak mozna?
chris
kreatyna plus hmb no wiadomo po co. do tego dochodzi 90 % bialeczko, zatem tu wszystko jest na wysokim poziomie i mozna liczyc na "sucha mase" a nie zalac sie weglowodanami i nabrac ciala. L-karnityna stodowana jest codziennie aczkolwiek przez aerobami w wiekszej dawce. Mysle, ze nie jest to nic strasznego. Nie niweluje dzialania zadnego z pozostalcyh suplementow ( z tego co wiem) a moze pomoze mi pre gram tluszczyku sie pozbyc :)
Aczkolwiek nie upieram sie przy swoim bo czlowiek uczy sie cale zycie. A jesli chodzi o przymowanie HMB i kreatyny razem (czasem nie ma czasu i wtedy mieszam te 2 suplementy w jednej szklance) czy tak mozna?
chris
...
Napisał(a)
Ale musisz się zdecydować, chcesz przytyć czy schudnąć, bo jednocześnie to się to robi tylko w reklamach?
SONBATY
SONBATY
sonbaty http://www.atleta.pl
członek mafia.suple.hardcor.pl
...
Napisał(a)
Wiec ja ci powiem tak Kreatyne mieszam z glutamina i HMB zawsze wszystko razem ze tak powiem tylko ze HMB (kaps) popijam rostworem kratyny glutaminy i glukozy a 20 minu pozniej dokladam jeszcze aminokwasy i efekty mam za***iste. Co do l-karnityny to niewydaje mi sie zeby sie negowaly nie slyszalem zeby l-karnityna odwadniala organizm ale jezeli jest tak to jej razem niebierz. Z tego co slyszalem to karnityna na poczatku nie byla uzywana do odchudzania tylko do polepszania wydolnosci (cos tam z serduszkiem robi) a spalanie tluszczu to dodatek. Ale skoro Sonbaty mowi zeby niebrac to niebierz skonczysz kreatynke i po dowch tygodniach zapodaj sobie l-karnitynke i bedzie w porzo. A jezeli za duzo wegla nie spozywasz to i areoby 2-3 razy w tygosniu robisz to sie nie otluscisz
...
Napisał(a)
dzieki za pomoc. aczkolwiek wydaje mi sie , ze l-karnityna moze wspoldzialac z kreatyna. i kreatyna i hmb nie jakims mega massem i w zwiazku z tym nie niweluje ich dzialania lkarnityna. ale to tylko moje zdanie i dzieki za pomoc.
chris
chris
Polecane artykuły