Czy jest forma Czy nie!
Ja i tak KOKSUJE!
--==GAINER TEAM==--
AllianceBJJ
...
Napisał(a)
No w sensie ze zuzyty
...
Napisał(a)
normalnie super :D szynka z indyka, chleb "tostowy pelnoziarnisty" i serek gouda bialy, pysznosc kurcze.. musze cos jeszcze zamiast kuraka gotowanego obmyslec = )
...
Napisał(a)
Ja ten patent stosuje nie od dzisiaj z powodzeniam nawet na redukcji a sposob przyrzadzenia?? Ide na latwizne Do mikrofali
Pozdro
Pozdro
...
Napisał(a)
mikorfala odpada
ja dalbym do srodka:
filet z kurczaka zamiat syfiastej wedliny
ser zolty
koncentrat pomidorowy
papryke czerwona
ogorka kiszonego
ja dalbym do srodka:
filet z kurczaka zamiat syfiastej wedliny
ser zolty
koncentrat pomidorowy
papryke czerwona
ogorka kiszonego
...
Napisał(a)
ja też wędlin unikam jak ognia. W zasadzie to nie pamiętam kiedy ostatnio jadłem coś takiego. Poci się to to na drugi dzień, lepkie i śliskie jak stek z Goluma. Z kurczakiem jest super, ale z domowym hamburgerem też fajne (oczywiście jak sam zmielisz mięso)
"Energia przepływa, nie powinna stać.
A stoi gdy wątpisz w tę energię.
Musisz więc za energią nadążyć, nadążyć za siłą.
Wówczas jesteś z siłą w harmonii."
...
Napisał(a)
dobre wędliny niestety kosztują majątek, a tanie są niefajne Nie wiem, czy czytałeś, ale był taki artykuł na onecie chyba o tym, czym i w jakiej ilości szprycuje się wędliny. To było powalające
"Energia przepływa, nie powinna stać.
A stoi gdy wątpisz w tę energię.
Musisz więc za energią nadążyć, nadążyć za siłą.
Wówczas jesteś z siłą w harmonii."
...
Napisał(a)
zgadza sie te najdrozsze kosztuja czasem 2 razy wiecej niz piers, jedyna wada piersi jest to ze trzeba je przyzadzac samemu
Polecane artykuły