(I) 7.00
Płatki owsiane 9,52 5,76 55,4 292,8 80
Białko jaja kurzego 8,64 0 0,64 38,4 80
Oliwa z oliwek 0 14,94 0 133,35 15
Dżem truskawkowy niskosłodzony 0,3 0,2 3,78 15,5 10
Mleko zaw. 3,2% tłuszczu 8,25 8 12 155 250
26,44 28,72 71,86 635,05 435
(II) 9.40
Ryż biały 11,39 1,19 134,13 589,9 170
Marchew 0,5 0,1 4,35 13,5 50
Oliwa z oliwek 0 9,96 0 88,9 10
11,89 11,25 138,48 692,3 230
(II' 11.30)
(Jogurt/koktajl/twarożek wiejski)
11.40-12.30 (TRENING)
(III) 12.40
Piers 30 6,45 0,39 100 30
Cukier 0 0 9,98 40,9 10
Sok jabłkowy 0,3 0,3 30 126 300
6,75 0,69 39,98 196,9 340
(IV)
Ryż biały 3,35 0,35 39,45 173,5 50
Oliwa z oliwek 0 9,96 0 88,9 10
Piers 32,25 1,95 0 150 150
Marchew 0,5 0,1 4,35 13,5 50
36,1 12,36 43,8 425,9 260
(V)
Ryż biały 5,36 0,56 63,12 277,6 80
Oliwa z oliwek 0 9,96 0 88,9 10
Piers 17,2 1,04 0 80 80
Marchew 0,5 0,1 4,35 13,5 50
23,06 11,66 67,47 460 220
(VI)
Chleb staropolski 3,06 1,02 30,3 132,6 60
Szynka wiejska 13,68 16,24 0,72 204 80
Masło wyborowe EKSTRA 0,14 16,5 0,14 148,4 20
Marchew 0,5 0,1 4,35 13,5 50
17,38 33,86 35,51 498,5 210
(VII)
Ser twarogowy półtłusty 24,31 6,11 4,55 174,2 130
Łaczna ilość wszystkich posiłków [g] 1825 146 105 402 3083
Ustalone dzienne zapotrzebowanie [g] 146 116 400 3226
Procent dziennego zapotrzebowania [%] 100 91 100 96
Dostarczona ilość na kg masy ciała [g] 1,9 1,4 5,2
Kalorie [kcal] 584 942 1607