i Ty się później dziwisz...
Budujesz mięśnie - http://www.sfd.pl/Robimy_mase_-_fakty_nie_mity_by_qaz-t173140.html
Redukujesz tkankę tłuszczową - http://www.sfd.pl/10_wskazówek_żywieniowych-t315293.html
Chcesz być zdrowy ? - http://www.sfd.pl/Równowaga_kwasowo-zasadowa-t344643.html
http://www.sfd.pl/Zdrowie_bez_tluszczu_nie_mozliwe!!!-t164189.html#post0
A tak na marginiesie to zawsze jakas odmiana smakowa...
Pozdrowienia dla smakoszy
>>> DORADCA W SUPLEMENTACJI <<<
Michał G. vel GÓRAL. Pomogłem, wejdź na http://www.pajacyk.pl Dzięki
Czy ktoś ostatnio próbował SP 80 rocznik 1993?
"Nie biorę kokainy, bo się boję, że mi wypali trzecie nozdrze."
(Woody Allen)
to smakuje jak napój, jeszce dajechłodzacy efekt mięty.
Kolejny dobry produkt tego dziwnego producenta.
zdr.
"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"
>>> DORADCA W SUPLEMENTACJI <<<
Michał G. vel GÓRAL. Pomogłem, wejdź na http://www.pajacyk.pl Dzięki
Budujesz mięśnie - http://www.sfd.pl/Robimy_mase_-_fakty_nie_mity_by_qaz-t173140.html
Redukujesz tkankę tłuszczową - http://www.sfd.pl/10_wskazówek_żywieniowych-t315293.html
Chcesz być zdrowy ? - http://www.sfd.pl/Równowaga_kwasowo-zasadowa-t344643.html
http://www.sfd.pl/Zdrowie_bez_tluszczu_nie_mozliwe!!!-t164189.html#post0
Niektórzy z Was, wielu z naszych wiernych użytkowników i ja sam, z rozrzewnieniem wspominamy te stare smaki. To były po prostu suche koncentraty owocowe, rozpylane w bazie maltodekstryny. One miały jednak wiele wad, więc nie tylko Olimp, ale w zasadzie większość gałęzi przetwórstwa wycofała się z ich stosowania.
Dzisiejsze smaki są znacznie stabiliniejsze i całkowicie powtarzalne. Oparte są o kompozycje naturalnych, izolowanych substancji aromatyczno-smakowych i ich syntetycznych analogów. Ich skład ilościowy odpowiada skaładowi odmian owoców, uznawanych przez szeroki rynek za najatrakcyjniejsze konsumpcyjnie. To dla tego, smak winogronowy nie smakuje nam winogronami, bo jest to smak winogron muskatowych, których przecież nie jadamy na co dzień. Linie smakowe jabłka wzorowane są majczęściej na odmiamach tzw. "zielonego jabłuszka" (nie pamiętam nazwy tej odmiany), która u nas w ogóle nie rośnie, tylko w Argentynie i Chile. My, Polacy, bardziej przywykliśmy się do smaku, jaki swoją linią smakową przedstawia Antonówka. To dla tego, jabłko z odżywki nie smakuje nam, jak jabłko.
Ale cóż... To są trendy ogólnorynkowe! Olimp sprzedaje swoje produkty w setkach tysięcy jednostek (i większych - kiedy dodamy napoje), nie tylko w Polsce, ale i w kilku krajach Europy, więc nie może iść pod prąd szerokich preferencji smakowych.
S. Ambroziak
Bo przyjmuje carbo bx-a i olimpa w ilości 200-250g dziennie (robie gainera z Ostrowią) i nie chce żeby mnie za bardzo zalało bo z w/w carbo nie mam takiego problemu
Zmieniony przez - Skunksiarz w dniu 2005-09-27 10:23:10
Pamiętaj że: K.J.J.N.N.Ś