Szacuny
11149
Napisanych postów
51576
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
w czym gorsze i jak porownuje?
jak pisalem
piana dla czesci to minus
czy to instant?
bo jesli ktos miesza w szklance jak ja to wazne
smak- dla wielu wazne
enzymy redukujace np wzdecia i bąki,poprawiające wchlanianie?
kompleksy witamin
rodzj procesu powstawania wpc?
ilosc tł i laktozy
i wlele innych
pewnie ze nieswiadczy to o wynikach ktore mozenmy zyskać
ale zdecydowanie o jakosci
Szacuny
119
Napisanych postów
21724
Wiek
44 lat
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
92660
Maluch dojedzie wolniej
A jedząc białko markowe i półprodukt różnicy w prędkosci nie będzie.
Nie sciemniaj z wierzysz w enzymy i witaminy dodawane, oraz we wpływ procesów produkcji które uzasadniają 100% marży.
Kopa.
"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"
Szacuny
7
Napisanych postów
46
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
321
najważniejszy parametr białka to nie smak, pienistość czy też czy ma enzymy egzogenne, ale wartość BV, jednak producenci niemal zawsze zawyżają tą wartość więc ciężko cokolwiek określić, tylko doświadczenie może powiedzieć które lepsze, bo kolorowe pudełka zza oceanu, nie zawsze są lepsze niż nasz rodzimy worek białek proszku, nie chcę przez to zachwalać ostrowi oczywiście