...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
poczytaj wpierw
https://www.sfd.pl/temat270420 - 10 rad na NIE dla początkującego
https://www.sfd.pl/temat226776 - Czynniki warunkujące sukces w kulturystyce
https://www.sfd.pl/temat314751 - Dla początkujących (dieta)
https://www.sfd.pl/temat373792 - 10 wskazówek żywieniowych
https://www.sfd.pl/temat367367 - Podstawy układania diety
https://www.sfd.pl/temat821284 - Podstawy układania diety cz.2
https://www.sfd.pl/temat523670 - Podstawy układania diety (nakierowywanie), start strona 2
https://www.sfd.pl/temat525889 - Co jeść w szkole
https://www.sfd.pl/temat183005 - Dieta na każdą kieszeń
https://www.sfd.pl/temat315296 - Dieta - ułóż sam/a
policz zapotrzebowanie https://www.sfd.pl/Zapotrzebowanie_kaloryczne__jak_je_wyliczyć-t276436.html
dodaj do wyniku 200-300kcal
skomponuj dietę i wrzuć do oceny
https://www.sfd.pl/-t1135388.html - Źródła węglowodanów w diecie.
https://www.sfd.pl/-t1135440.html- Źródła białka w diecie.
https://www.sfd.pl/-t1135648.html - Źródła tłuszczu w diecie.
https://www.sfd.pl/temat270420 - 10 rad na NIE dla początkującego
https://www.sfd.pl/temat226776 - Czynniki warunkujące sukces w kulturystyce
https://www.sfd.pl/temat314751 - Dla początkujących (dieta)
https://www.sfd.pl/temat373792 - 10 wskazówek żywieniowych
https://www.sfd.pl/temat367367 - Podstawy układania diety
https://www.sfd.pl/temat821284 - Podstawy układania diety cz.2
https://www.sfd.pl/temat523670 - Podstawy układania diety (nakierowywanie), start strona 2
https://www.sfd.pl/temat525889 - Co jeść w szkole
https://www.sfd.pl/temat183005 - Dieta na każdą kieszeń
https://www.sfd.pl/temat315296 - Dieta - ułóż sam/a
policz zapotrzebowanie https://www.sfd.pl/Zapotrzebowanie_kaloryczne__jak_je_wyliczyć-t276436.html
dodaj do wyniku 200-300kcal
skomponuj dietę i wrzuć do oceny
https://www.sfd.pl/-t1135388.html - Źródła węglowodanów w diecie.
https://www.sfd.pl/-t1135440.html- Źródła białka w diecie.
https://www.sfd.pl/-t1135648.html - Źródła tłuszczu w diecie.
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
...
Napisał(a)
jeszcze nie zacząłeś, a już piszesz, że nie dasz rady, jak nie chce Ci się próbować, to pozostaje wykupić gotowy plan lub nawiązać współpracę z trenerem, ale polecałbym poczytać to co podesłałem
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
...
Napisał(a)
Dobra poczytałem i udało mi się ułożyć jakoś ale nie wiem czy jest dobrze https://iv.pl/image/dieta-2021-02-03.GtiOpJn :)
...
Napisał(a)
no i widzisz, źle nie jest ale przyjmij ok. 2g białka na kg masy ciała (przy 55kg może być ciężko to 120-140g śmiało możesz przyjąć), min 1g tłuszczu na kg masy ciała a reszta z węgli. Z kaloriami nie przesadziłeś? 55kg 3500kcal? w pierwszych dwóch posiłach brak źródeł białka, wrzucaj surowe produkty (filet z kurczaka), popracuj nad źródłami tłuszczu
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
...
Napisał(a)
zacząłbym od tych 3300kcal, na sprawdzenie reakcji organizmu i nie rzucał się od razu na wysokie kcal, tym bardziej, że do tej pory jadłeś dużo mniej
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
Poprzedni temat
Dieta skinny fat przy wysokim cukrze
Następny temat
Masa a kilka dni obżarstwa
Polecane artykuły