SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

jakie słodzidło do pieczenia ciasta?

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 2598

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 90 Wiek 41 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 2802
Witam. Szukam zamiennika cukru do wypieków. Próbowałem zrobić kilka różnych ciast ze słodzikiem na bazie sacharyny i cyklamatu, które ponoć dobrze znoszą wysoką temperaturę, ale za każdym razem wierzch ciasta zamieniał się w twardą skórę. Czy używając WPC, który zawiera sukralozę uniknęliście takiego efektu?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 3
Ja nie używam cukru ani słodzików. Ewentualnie odrobine miodu a najlepiej tylko oliwa np pomarańczowa z Monini jest bardzo dobra.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17707 Napisanych postów 132168 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460711
Daj erytrol lub ksylitol, smak zbliżony dla cukru, dla mnie nie ma różnicy, konsystencja jak cukeir, lepiej sięsprawdzi od słodzików w tabletkach itp

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Proteinowe Tiramisu by Krzyżu9218

Następny temat

Najlepszy blog czerwca 2020-glosowanie

WHEY premium