Szacuny
1660
Napisanych postów
5479
Wiek
35 lat
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
94310
jak bylem dzieckiem to wszyscy patrzyli na mnie jak na wariata, ze popijam ziemniaki mocno poslodzonym kefirem, a to przeciez takie dobre, i sadzone do tego, mmm
when im going to do some mountaineering actually im going back home
Szacuny
1660
Napisanych postów
5479
Wiek
35 lat
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
94310
mialem kiedys takie odchyly w zyciu za czasu gimnazjum. normalnie lecial "pasztet" ten najgorszego sortu w tych takich malutkich owalnych pojemniczkach z jakiejs grubej tektury, albo cienkiego plastiku, a na to zwykly dzem lowicza np. brzoskwiniowy. jak tak teraz o tym pomysle to nie wiem, jak tak moglem
when im going to do some mountaineering actually im going back home
Szacuny
3035
Napisanych postów
51766
Wiek
34 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
349863
A no ja z tydzień temu kupiłem pasztetu za 70zł za kilogram, pieczonego z konfiturą właśnie, spróbowałem i od razu pożałowałem tych pieniędzy - zwykły podlaski za 2 zł puszka, podany z keczupem dużo lepszy.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE. KONTAKT: [email protected]
Szacuny
26
Napisanych postów
137
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
9574
U mnie podstawą koktajlu są zblendowane płatki owsiane bądź jaglane do tego można dodawać mleko banan masło orzechowe w sumie to wszystko co chcesz. Trzeba tylko trochę wyobraźni.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
33122
Napisanych postów
23190
Wiek
43 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
278111
Teraz już nic nie smakuje jak dawniej - Już żaden pasztet nie będzie smakował ja te 20 lat temu z puszki z rożowym ryjem świni na etykiecie , a konserwa turystyczna z końca lat 80 - pychota , smak do tej pory siedzi za językiem :):)